Ron

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Mensen beschrijven mij als spontaan en punctueel. Ik ben een chauffeur die graag meedenkt met mijn VIP en deze ondersteunt waar ik kan. Ik ben woonachtig in Almere. Door mijn centrale woonplaats ben ik ook inzetbaar in steden als Lelystad, Biddinghuizen, Harderwijk, Ermelo, Naarden, Huizen, Hilversum.

Ik ben behulpzaam ingesteld. Ik ben een chauffeur die altijd vooruit denkt en daardoor als er iets verandert gelijk een plan heeft klaarstaan. Ik heb een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Dit ziet u terug in de omgang met mijn VIP. Ik zorg ervoor dat ik altijd er netjes en verzorgd uitzie


Opleidingen:
2013 BRUSECO – CCV-D1
2016 AED 

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%

Beschrijving

 

Waarom kiest u voor mij?
U kiest voor mij als een chauffeur in de regio van Almere zoekt die ruime ervaring in het hogere segment personenvervoer heeft. Ik ben attend en servicegericht. Door mijn opleiding als directiechauffeur bij BRUSECO zal ik u altijd op een comfortabel en veilig van A naar B vervoeren.
Ik heb een goede wegenkennis van de regio Almere. Hieronder vallen o.a. de steden en dorpen : Huizen, Naarden, Zeewolde, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Biddinghuizen, Bussum, Hilversum en Dronten.

 

Mijn specialiteiten:
Naast het chauffeuren ben ik inzetbaar voor vele andere werkzaamheden dan alleen het chauffeuren zelf. Denk aan boodschappen, klein onderhoudswerk aan huis of kantoor, pakketbezorging en verdere inzetbaarheid. Ik zal altijd met u meedenken en ga altijd oplossingsgericht te werk. Ik heb een goede kennis van het Nederlandse wegennet en in de regio Almere ken ik nagenoeg alle hotels, restaurants, winkels etc. 

 

Ervaring:
9 jaar    – Taxichauffeur in Amsterdam (zelfstandig)
2 jaar    – VIP chauffeur voor passagiers van cruiseboten.
3 jaar    – oproepchauffeur voor chauffeursdiensten
4 jaar    – Zelfstandig ondernemende privé-chauffeur. 

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Attent, Betrouwbaar, Servicegericht, Stipt

Auto

Luxe klasse auto

Leeftijd

> 50

Certificaten

AED, Baantraining van BRUSECO, CCV-D1, CCV-T, Chauffeurspas, EHBO, Masterclass autovisie van BRUSECO, Rijvaardigheids Training bij BRUSECO, Taxi Pas

Provincie

Flevoland, Utrecht, Noord-Holland

Regio

Almere

Rijbewijs

Rijbewijs – B

Taal

Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Bootchauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Marktplaatschauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Privechauffeur, Senioren taxi chauffeur, Stretched limousinechauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Vakantiechauffeur, Werktijdchauffeur, Wintersportchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Nee, nog in aanvraag

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto