Roland

Vaardigheden en persoonsomschrijving:

Ik ben een rustige en hulpvaardige directiechauffeur. Ik sta altijd klaar voor mijn gast om de juiste service op het juiste moment te bieden. Ik heb jarenlang een rijdende winkel gehad. Nu wil ik me graag richten op het vak van directiechauffeur. Ik ben gespecialiseerd in het comfortabel vervoeren van personen. Dit kan op directieniveau zijn of op particulier niveau, Ik ben een man van het contact. Vooral ook ouderen help ik graag. Ik ben behulpzaam en sociaal ingesteld. Hierdoor ben ik breed inzetbaar als CCV D1 gecertificeerd directiechauffeur.

 

Opleiding

Ik ben CCV D1 gecertificeerd (CBR Norm). HBO ondernemersdiploma.

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

 

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl

Als u een rustige vakbekwaam chauffeur zoekt, die meer doet dan autorijden, dan ben ik voor u de juiste directiechauffeur. Ik ben betrouwbaar, sociaal en stressbestendig. Ik ben een ervaren weggebruiker. Als client bent u bij mij als gecertificeerd directiechauffeur in veilige handen onderweg. Hierdoor kunt u declarabele uren schrijven vanaf de achterbank. Of indien u dat wenst, even uitrusten voordat u weer een volgende afspraak in gaat. Ik ben inzetbaar in Breda, Tilburg en Den Bosch. Ook de regio Eindhoven behoort tot mijn werkgebied.

Mijn specialiteiten:

Ik rij als chauffeur altijd rustig. Ik wil altijd in control zijn, onder alle omstandigheden. Ik ben betrouwbaar, discreet en loyaal. Ik ben als directiechauffeur officieel gecertificeerd (CCV D1) in 2017.

Ervaring:

Ik heb al 27 jaar ervaring als chauffeur binnen het concept -rijdende winkel-. Nu volg ik mijn passie als directie- of prive-chauffeur. Daarvoor heb ik de opleiding CCV D1 gevolgd. Ik ben zeer klantgericht en het bieden van service zit in mijn genen. Daar kunt u binnen de regio Breda, Tilburg en Eindhoven gebruik van maken. Ik ben graag beschikbaar voor mensen die een betrokken directiechauffeur zoeken. Boek mij via deze site voor een persoonlijk kennismaking. Dat gaat u vast en zeker overtuigen.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Betrokken, Betrouwbaar, Discreet, Goede voertuig beheersing, Ingetogen, Loyaal, Man van de tijd, Servicegericht, Stressbestendig

Auto

Directiechauffeur in uw auto

Leeftijd

40-50

Certificaten

CCV-D1, CCV-T, Chauffeurspas, D1

Provincie

Limburg, Noord westelijk gedeelte van België, Noord-Brabant, Zuid-Holland

Regio

Antwerpen, Bergen op Zoom, Brasschaat, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Turnhout

Rijbewijs

Rijbewijs – B, Rijbewijs – C, Rijbewijs – C1

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Bootchauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Koerierchauffeur, Marktplaatschauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Privechauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Trouw auto chauffeur, Vakantiechauffeur, Vrachtwagenchauffeur, Werktijdchauffeur, Wintersportchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Nee,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur

Met of zonder auto

Zonder auto