Rien

Vaardigheden en persoonsomschrijving:

Ik ben een ambitieus persoon met service gerichte instelling en een goed aanpassingsvermogen. Ik werk altijd doelgericht en met mijn flexibele instelling en kwaliteiten ben ik in staat om snel te kunnen schakelen in iedere situatie. Ik kan situaties goed en snel in te schatten en dit is dan ook een groot voordeel als directiechauffeur.
Daarnaast ben ik een mensenmens, ik vind het plezierig met mensen om te gaan, ze een luisterend oor te bieden en kan mijzelf goed in leven in hun way of live en/of situatie. Mensen beschrijven mij als prettig in de omgang met gevoel voor humor. Ik ben een rustig, loyaal en betrouwbaar persoon en ben in staat om zowel alleen als in groepen te werken.
Opleidingen en certificaten:
Detailhandelsvakschool met diverse vakdiploma's,
Alle rijbewijzen (m.u.v. A)
Certificaat CCV-D1, CCV-T, CCV-B

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij nu via Chauffeur.nl 

Ik heb een groot empathisch vermogen en kan mij aan een ieder aanpassen. Ik ben een rustige chauffeur die zijn vak met veel plezier en toewijding uitvoert. Ik stel mij altijd zo dienstbaar mogelijk op naar mijn VIP. Naast dat ik zeer flexibel kan omgaan met veranderingen in de planning ben ik wel zeer gedisciplineerd. Discretie is zeker bij het vak als directiechauffeur van groot belang en dat ben ik dan ook zeker. Ik ben voor u beschikbaar in de regio Rotterdam, Sliedrecht, Dordrecht, Spijkenisse, Gouda.

 

Specialiteiten:
Mijn specialiteit als chauffeur zijnde is vlot en adequaat rijden. Mijn inlevingsvermogen in anderen is zeer groot. Door mijn empathisch vermogen kan ik mij goed inleven in de ander en zo ook diens wensen beter vervullen. Ik ben een chauffeur die altijd probeert van grotere meerwaarde te zijn voor mijn VIP. Dit ziet u terug in mijn toewijding en flexibiliteit. Aanvullende taken horen er voor mij vanzelfsprekend bij. Denk hierbij aan reserveringen bij een restaurant/hotel maken, afspraken plannen en afstemmen op de agenda van mijn VIP.
maar uiteraard ook de verzorging van diens auto hoort daarbij. Banden controleren, auto schoonhouden van binnen en buiten etc.

 

Ervaring:
Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de retail waar ik heb geleerd om te gaan met verschillende soorten mensen, klanten en collega ‘s.
Ook leerde ik hier flexibel te zijn, om te gaan met dagelijks veranderende situaties en daar op in te spelen. Hier heb ik leidinggevende functies gehad en leerde ik met grotere verantwoordelijkheden omgaan.
Door reorganisatie hier gestopt en op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Deze vond ik in het vak van directiechauffeur.
Na het bijwonen van een informatiebijeenkomst van BRUSECO, heb ik de monitor gedaan met positief advies en ben ik gestart met de opleiding tot gecertificeerd directiechauffeur CCV-D1
Deze heb ik behaald in december 2015 en sinds januari 2016 aan de slag als zelfstandig ondernemend chauffeur bij een bedrijf voor exclusief personen vervoer. Mijn werk hier is het vervoeren van medewerkers en bezoekers van enkele grote ondernemingen van A naar B. Dit kan zijn van vroeg in de morgen tot laat in de avond. Mede door het aantal van diverse voertuigen, ben ik gewend te rijden in allerlei klasse auto ‘s.
Sinds september 2016 heb ik ook bij Brussaard chauffeursdiensten opdrachten vervult.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Dienstbaar, Discreet, Flexibel, Gediciplineerd

Auto

8 pax bus (Vito Viano klasse), Chauffeur zonder auto, Comfort klasse auto

Leeftijd

> 50

Certificaten

Baantraining van BRUSECO, BHV, CCV-B, CCV-D1, CCV-T, Chauffeurspas, D1, EHBO, Hogesnelheid training, Masterclass Psycologie van BRUSECO, Rijvaardigheids Training bij BRUSECO, Taxi Pas

Provincie

Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland

Taal

Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Bootchauffeur, Buschauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Privechauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Vakantiechauffeur, Vrachtwagenchauffeur, Werktijdchauffeur, Wintersportchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Regio

Rotterdam

Soort chauffeur

Buschauffeur, Directiechauffeur, Privéchauffeur, Senior chauffeur, Taxi chauffeur, Zorg chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto