Rick

Vaardigheden en Persoonsomschrijving
Mensen beschrijven mij als betrouwbaar en dienstbaar. Ik blijf rustig onder allerlei omstandigheden.
Ik ben servicegericht en neem zo veel mogelijk zorgen weg bij de klant. Door mijn flexibele instelling kan ik goed omgaan met plotselinge veranderingen in de plannen of verschillende situaties. Verder ben ik rustig en betrouwbaar, en kan zowel alleen als in grotere groepen goed samen kan werken. Ik ben woonachtig in Breda, wat centraal ligt in het westen van Brabant. Daardoor zijn steden als bv. Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen, Oudenbosch en Oosterhout snel bereikbaar voor mij.

 

Opleidingen:
BrusecoInternational executive chauffeur, IEC

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl 

Mijn hoofddoel is om u, mijn VIP, zo comfortabel en uitgerust mogelijk naar de gewenste bestemming te brengen. Het zorgen voor mijn VIP doe ik ook buiten de ritten om. Door mijn werkervaring in de horeca staat ontzorgen en mijzelf dienstbaar opstellen bij mij hoog in het vaandel. Tijdens de wachturen kan ik verschillende activiteiten/taken uitvoeren. Denk hierbij aan het verwerken van eenvoudige administratie of boodschappen e.d. halen.

 

Mijn specialiteiten:
Mijn specialiteiten zijn betrouwbaarheid en servicegericht te werk gaan ook buiten de ritten om als directiechauffeur. Ik ben flexibel en stressbestendig ingesteld en kan mij daardoor aan iedere situatie en wensen van mijn VIP aanpassen.

 

Ervaring:
Bedrijfsleider 2 Horeca/ sport locaties 1-10-2014 t/m 30-06-2016
Door mijn verantwoordelijkheden in de horeca zijn mijn kernkwaliteiten sterk gegroeid. Als eindverantwoordelijke ben je altijd servicegericht en wordt je flexibiliteit vaak getest. Dit omdat situaties snel kunnen veranderen in de horeca.
Ook ben je een vertrouwenspersoon van collega’s. Hier ga je discreet om met de problemen en vragen van collega’s.
Ik ben verantwoordelijk geweest voor de inkoop, het personeelsbestand en de algemene bedrijfsvoering.

 

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Betrouwbaar, Discreet, Flexibel, Servicegericht

Leeftijd

20-30

Certificaten

IEC D1, Masterclass Psycologie van BRUSECO

Provincie

Noord-Brabant, Zuid-Holland

Taal

Engels, Nederlands

Type chauffeur

Blessurechauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Limousinechauffeur, Privechauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

VOG Verklaring Omtrent Gedrag

Ja, deze kan worden overlegd.

Auto

Chauffeur zonder auto

Regio

Breda

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur

Met of zonder auto

Zonder auto