Pieter

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Ik ben een bescheiden en beleefde chauffeur die de regio van Meppel, Hoogeveen en Assen goed kent. Bij mij staan kwaliteit en en goede service voorop. Ik ben een veilige chauffeur met een groot verantwoordelijkheid gevoel. Ik ben flexibel inzetbaar qua werktijden en soorten vervoer. Ik ben netjes en geordend. Ik houd alle verkeersregels altijd goed in acht en rook en drink niet. Ik ben behulpzaam en zal op een creative manier proberen oplossingen te vinden voor problemen.

 

Opleidingen:
Sinds 1985 veel ervaring als chauffeur opgedaan bij diverse bedrijven voor zowel grote als kleine voertuigen.
Ben in het bezit van een chauffeurspas voor de vrachtwagen, VCA basis, CCV-B en Taxi chauffeurskaart

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl

Ik ben met en zonder eigen auto voor uw aanvragen beschikbaar


Ik ben servicegericht en werk met veel plezier en passie. Als allround chauffeur in de omgeving van Emmen sta ik graag voor u klaar. Omdat ik zo centraal woon in het noord/oosten van het land zijn steden zoals Groningen, Meppel, Coevorden, Assen, Stadskanaal, Hoogeveen en de omliggende dorpen makkelijk en snel bereikbaar voor mij.
Een flesje water in de auto en de auto wassen zijn bij mij standaard services. Ik zorg ervoor dat ik een net en verzorgd voorkomen heb. Als u voor mij kiest krijgt u een vakbekwame en representatieve chauffeur die altijd rekening houdt met uw wensen.

Mijn specialiteiten:
Mijn specialiteiten zijn het comfortabel en vlot rijden. Mijn routes bereid ik goed voor zodat ik niet snel voor verassingen kom te staan in het verkeer, en kan goed improviseren door mijn uitgebreide wegenkennis. Mijn alternative routes heb ik al voorbereid mochten er files staan op de geplande route. Ik denk graag met u mee waar ik kan. Ik zorg er altijd voor dat mijn voertuig ban binnen netjes op orde is en altijd technisch goed onderhouden.

 

Ervaring:
Bloemist/Hovenier chauffeur door heel Nederland.
Koerier/post chauffeur in Amsterdam en omgeving.
Als vrachtwagenchauffeur werkzaam geweest in Nederland voor bloemen en planten.
Stadsreiniging op de vuilniswagen gereden in Drenthe en Overijssel.
Taxi chauffeur bij diverse taxibedrijven.
Zelfstandig ondernemende chauffeur met taxi VIP bus.

Certificaten en kenmerken

Provincie

Groningen, Drenthe, Overijssel

Kernkwaliteit

Beleefd, Servicegericht, Verzorgd, Zorgzaam

Auto

8 pax bus (Vito Viano klasse)

Certificaten

CCV-B, CCV-T, Chauffeurspas, Taxi Pas

Regio

Hoogeveen

Taal

Nederlands

Telefoon nummer:

06 40 09 48 78

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Buschauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Marktplaatschauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Trouw auto chauffeur, Uitvaartchauffeur, Vrachtwagenchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto