Paul Brussaard – uw adviseur –

“Passie voor perfectie en veiligheid”, daar staan wij om bekend. Sinds de oprichting van Chauffeur.nl in 1990 heb ik samen met met team meer dan 4.500 opdrachtgevers voorzien van een chauffeur. Dit leidde al snel tot een eigen opleidingsinstituut voor chauffeurs. En het beste van die twee werelden breng ik hier bijeen voor u: stipte, speciaal opgeleide chauffeurs. Voor iedere wens de juiste oplossing.

 

Graag inventariseer ik samen met u welke vervoersbehoefte u heeft. Uw wensen staan centraal in onze zoektocht naar de juiste chauffeur(s). Als oprichter van de SafeDriveCompany heb ik uw veiligheid hoog in mijn vaandel staan. Daarom is het goed om te weten dat BRUSECO de partner is voor de kwaliteit van uw chauffeurs.

BRUSECO is de opleider voor (gecertificeerde) chauffeurs in Nederland en Duitsland. Rijvaardigheid staat niet ter discussie, evenals een juiste reputatie van de chauffeur. Want daar zijn we goed in: het screenen en opleiden van chauffeurs. En deze chauffeurs geven wij via Chauffeur.nl het podium, zodat vraag en aanbod elkaar online ontmoeten.

 

U kunt geheel zelf een chauffeur selecteren en boeken. U klikt zelf op de gewenste chauffeur en boekt deze eenvoudig via drie klikken. Ook kunt u zelf een partij kiezen die bij u past. 

 

Dit nummer 1 platform voor chauffeurs zal de komende periode steeds verder worden uitgebouwd.

Wilt u persoonlijk advies over uw vervoersvragen?

 

Dat kan natuurlijk ook via onze Chatservice of bel even met 088-278 77 77.

Bij Chauffeur.nl vindt u de chauffeur-op-maat, die past bij uw wensen en vereiste garanties.

Dat garandeer ik u.

 

Paul Brussaard,

SafeDriveCompany.com

 

 

 

 

Beschrijving

Wilt u gebruik maken van een chauffeur op afroep? Snel en eenvoudig online te boeken? U wenst een prijsopgave of indicatie voor de kosten? U wilt alternatieven naast elkaar kunnen leggen, welk vervoer het beste past binnen uw budget? Dan is Chauffeur.nl uw partner.

Chauffeur.nl is het platform nummer 1 voor u als -zoekende-. Want waar vindt u landelijk betrouwbare chauffeurs? Die goed kunnen autorijden, uw veiligheid en die van uw naasten kunnen garanderen als u onderweg bent?

Lees meer over -gecertificeerde chauffeurs-. Wat houdt dat in? Misschien past dat goed bij uw profiel?

U kunt ook denken aan studentchauffeurs. Die zijn laagdrempelig en beschikbaar voor enkele uren per dag. Voor thuisbrengsertvices en bob chauffeursdiensten.

Of wilt u geen gedoe met een chauffeur in uw eigen auto, maar wilt u een betrouwbare leverancier van taxi- en limousinediensten. De chauffeur heeft in dat geval een auto bij zich. De chauffeur beschikt over de nodige papieren en is gescreend.

Wilt u meerdere personen tegelijk vervoeren? Chauffeur.nl helpt u graag verder. We regelen ook 1-1000 voertuigen per opdracht in Nederland en in België. Met een professionele voorbereiding, coördinatie en uitvoering. Met Chauffeur.nl heeft u een professionele in partner in huis met een uitgebreide staat van dienst.

Met bijna 30 jaar ervaring weet u zeker dat uw aanvraag in goede handen is bij Chauffeur.nl.

Paul Brussaard, oprichter

088- 278 7301 (direct)

Special accountmanager

SafeDriveCompany.com

Bisonspoor 5000, Tower Copenhagen,

3605 LT Maarssen

The Netherlands

 

 

 

 

 

 

 

Certificaten en kenmerken

Achternaam

Brussaard

Kernkwaliteit

Alert, Ambitieus, Attent, Behulpzaam, Beleefd, Betrokken, Betrouwbaar, Dienstbaar, Dienstverlenend, Discreet, Doelgericht, Eerlijk, Empathisch, Flexibel, Gemotiveerd, Georganiseerd, Groot verantwoordelijkheids gevoel, Kwaliteitgericht, Oplossings gericht handelen en denken, Punctueel, Representatief, Servicegericht, Stipt, Stressbestendig, Structureel, Toegewijd, Vastberaden, Vooruitdenkend, Zelfstandig, Zorgzaam

Email adres

paul.brussaard@chauffeur.nl

Certificaten

A3, AED, AIVD screening, ANWB Slipcursus, Audi Driving Experience, Auto te water training, Auto Veiligheidstraining, Baantraining van BRUSECO, Basisveiligheid VCA, BHV, Chauffeur Voorrangsvoertuigen, D1, EHBO, Gecertificeerd verkeersregelaar, Hogesnelheid training, IEC D1, Incident management van BRUSECO, Levensreddend handelen, Masterclass autovisie van BRUSECO, Masterclass Psycologie van BRUSECO, Observatietraining, Omgaan met agressie en geweld training, Omgaan met agressie training, Rijvaardigheids Training bij BRUSECO, Security Driver / Close protection module, Slipcursus, Sociale vaardigheids training, Vervoer en omgaan met gevaarlijke stoffen

Provincie

Noord westelijk gedeelte van België, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Telefoon nummer:

088-278 77 88

Rijbewijs

Rijbewijs – A, Rijbewijs – B, Rijbewijs – BE, Rijbewijs – C

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Buschauffeur, Directiechauffeur, Privéchauffeur, Senior chauffeur, Student chauffeur, Taxi chauffeur, Zorg chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto