Nesar – regio Amsterdam

Vaardigheden en persoonsomschrijving:

Ik ben een rustige, integere directiechauffeur die vele kilometers ervaring heeft met het vervoer van speciale delegaties. Ik spreek vloeiend Engels en mijn Mercedes E klasse is modern uitgerust met wifi. Ik ken alle toplocaties in Nederland en speciale restaurants voor buitenlandse gasten. Ik ben per dag beschikbaar voor u. U kunt mij reserveren voor enkele dagen of voor een vaste periode.

Opleidingen:

MBO Bank en Verzekering, HBO Bedrijfseconomie, Vakbekwaamheid Taxi, Binnenkort CCV D1 certificaat voor vakbekwaamheid directiechauffeur, Trambaanontheffing met CBR examen. Taxipas, rijbewijs B.

Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%

Beschrijving

Boek mij nu via Chauffeur.nl

Mijn rijstijl is alert, defensief en comfortabel. Ik hou uw time-management goed in de gaten. Ik kan onderweg nog andere keuzes voor routes maken, als ik merk dat een file uw aankomsttijd kan beïnvloeden. Ik geef mij 100% tijdens mijn werk en ik focus mij op mijn taak als directie- of uw prive-chauffeur: U vlot en veilig naar uw afspraken brengen en weer ophalen. Ik heb veel ervaring met Business Class clienten en VIP-vervoer en ben inzetbaar vanuit de regio Amsterdam en Schiphol. Ik weet afstand te houden en toch aanwezig te zijn. Tijdens het rijden kan ik, indien gewenst, aandacht geven aan extra opdrachten of taken. Ik sta geheel tot uw beschikking. Ik ben specialist in delegatievervoer. Ik werk veel vanuit de Randstad, Regio Amsterdam en Schiphol.

Mijn specialiteiten:

Ik spreek vloeiend Engels. Ik heb veel mensen uit de Middle East gechauffeerd. Daardoor ben ik ervaren in het bezoeken van specifieke toeristische locaties, speciale first class restaurants en tophotels.

Ervaring:

Ik heb zeer veel diverse opdrachtgevers in Nederland, Belgie en Duitsland rondgereden in mijn auto. Ik stem mij af op mijn gasten en ik ben graag hun gastheer. Ik maak alles in orde. Hoogwaardig personenvervoer is bij mij in goede handen. Ik ben ook gids (guide) en help u graag bij het vinden en bezoeken van unieke locaties in Nederland voor uw buitenlandse delegaties.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Accuraat, Anticiperen, Attent, Behulpzaam, Beleefd, Bescheiden, Betrokken, Betrouwbaar, Dienstbaar, Discreet, Flexibel, Gediciplineerd, Geduldig, Gehoorzaam, Gemotiveerd, Georganiseerd, Groot verantwoordelijkheids gevoel, Hoge rijvaardigheid, Ingetogen, Integer, Kwaliteitgericht, Oplossings gericht handelen en denken, Professioneel, Punctueel, Relativerend, Representatief, Respresentatief, Rustig, Servicegericht, Toegewijd, Verzorgd, Zelfstandig, Zelfverzekerd, Zorgzaam

Auto

Comfort klasse auto

Leeftijd

30-40

Certificaten

Chauffeurspas, Taxi Pas, Trambaan ontheffing amsterdam

Provincie

Flevoland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland

Regio

Almere, Amsterdam, Hilversum, Hoofddorp, Laren

Rijbewijs

Rijbewijs – B, Rijbewijs – BE

Taal

Arabisch, Farsi, Hindi, Hindoestaans, Pashtu, Surinaams, Urdu

Type chauffeur

Airportchauffeur, Blessurechauffeur, Butlerchauffeur, Dinerchauffeur, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Privechauffeur, Senioren taxi chauffeur, Student chauffeur, Werktijdchauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,