Mustafa

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Ik ben een gemotiveerde en geduldige chauffeur. Ik ben voor u beschikbaar in de regio Rotterdam, Sliedrecht, Dordrecht, Spijkenisse, Gouda. Ik kan goed omgaan met mensen. Veiligheid en comfort staan bij mij hoog in het vaandel. Betrouwbaar zijn vind ik erg belangrijk.Bij mij is iedereen in de auto altijd even belangrijk. Ik zal er altijd alles aan doen om de wensen van mijn vip in acht te nemen, wel met het oog houdend op de veiligheid.
Ik ben gewend mij in de omgeving van Vip's te begeven met een hoger risico factor en kan hier goed mee omgaan zowel in het verkeer als persoon zijnde.

 


Opleidingen:
1989 -CCV-D1 VIP, ISP, International Security Partners, Lelystad
1990- Politie opleiding, Amersfoort.
1991- Politie werk, surveillance Rotterdam,
Tussendoor als directiechauffeur en vrachtwagenchauffeur gewerkt.
2000 – Taxi chauffeur,
2016 – EHBO, Rotterdam, certificaat opnieuw verlengd.

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

 

 

Beschrijving

Boek mij nu via Chauffeur.nl -met of zonder auto-

U kiest voor mij als bij u comfort en veiligheid voorop staat. Ik ben een rustige en geduldige directiechauffeur die zeer stressbestendig is. Autorijden is echt mijn passie en zal altijd mijn uiterste best doen om mijn gasten zo goed mogelijk te verzorgen. Comfortabel en vooral veilig rijden vind ik erg belangrijk. Voor mij is iedere gast een VIP.


Mijn specialiteiten:
Mede door mijn politie opleiding en rijervaring als gecertificeerd directiechauffeur is mijn rijstijl altijd beheerst en veilig. Ik zorg ervoor dat mijn VIP rustig kan ontspannen of werken. Ook houd ik altijd goed de omgeving in de gaten zodat ik tijdens het rijden niet voor verrassingen kom te staan en zo de kwaliteit en de veiligheid kan waarborgen.
Door mijn politietrainingen en ervaring met personen te rijden met een verhoogd risico kan ik goed anticiperen op het verkeer en let ik altijd op dat ik mijn vip veilig van A naar B vervoer

 

Ervaring:
Ik heb veel ervaring opgebouwd als chauffeur.
Van delegaties met politie escorte tot taxi vervoer in Nederland.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Betrouwbaar, Geduldig, Gemotiveerd, Stressbestendig

Auto

Chauffeur zonder auto

Leeftijd

40-50

Certificaten

AED, AIVD screening, ANWB Slipcursus, Auto Veiligheidstraining, Baantraining van BRUSECO, Basisveiligheid VCA, BHV, CCV-T, Chauffeurspas, EHBO, Hogesnelheid training, Levensreddend handelen, Observatietraining, Omgaan met agressie en geweld training, Omgaan met agressie training, Sociale vaardigheids training, Taxi Pas, VCA, Vervoer en omgaan met gevaarlijke stoffen

Provincie

Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Regio

Rotterdam

Taal

Arabisch, Duits, Engels, Nederlands, Turks

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Bootchauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Hondvriendelijke taxi, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Marktplaatschauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Privechauffeur, Senioren taxi chauffeur, Stretched limousinechauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Uitvaartchauffeur, Vakantiechauffeur, Vrachtwagenchauffeur, Werktijdchauffeur, Wintersportchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto