Mohammed

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Mensen beschrijven mij als behulpzame meegaande, vrolijke chauffeur die graag anderen helpt. Ik heb veel geduld. Mijn rijstijl is vlot en comfortabel. Door mijn ervaring in het drukke verkeer van Amsterdam kan ik goed vooruit kijken en blijf ik altijd rustig als chauffeur.

 

Opleidingen:
CCV-T – 2008

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij nu via Chauffeur.nl

Ik ben meegaande, klantvriendelijke chauffeur uit de omgeving Amsterdam. Mijn doel is om u een zo plezierig mogelijke rit te bezorgen. Ik zal u op zo goed mogelijke wijze van dienst zijn. Ik ben een gedreven jonge chauffeur die graag voor u klaar staat. Als u tevreden bent, ben ik dat ook. Door mijn zeer ruime ervaring als chauffeur in en rondom Amsterdam kan ik u altijd goed de weg wijzen.

 

Mijn specialiteiten:
Mijn specialiteit is het extra verlenen van aanvullende diensten. Ik heb rijvaardigheden ontwikkeld in mijn werkzame jaren als taxichauffeur in Amsterdam. Door mijn goede wegenkennis in en rondom Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Amstelveen en diverse andere steden kan ik goed routes inschatten en zo makkelijk files ontwijken. Ik ben daarnaast ook erg stressbestendig en blijf altijd rustig en beheerst in de auto.

 

Ervaring:
2008 – 2012: Straattaxi in Amsterdam. Op afroep en vooraf besteld.
2012- Heden: Zakelijk en privé vervoer. Voornamelijk voor hotels en kantoren in Amsterdam.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Dienstverlenend, Hoge rijvaardigheid, Stressbestendig, Vooruitdenkend

Auto

Chauffeur zonder auto, Luxe klasse auto

Leeftijd

30-40

Certificaten

CCV-T, Taxi Pas, Trambaan ontheffing amsterdam

Provincie

Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland

Regio

Amsterdam

Rijbewijs

Rijbewijs – B

Taal

Arabisch, Duits, Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Filechauffeur, Koerierchauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Privechauffeur, Senioren taxi chauffeur, Taxichauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Werktijdchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto