Mohamed

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Mensen beschrijven mij als een behulpzame en geduldige chauffeur. Ik sta graag klaar voor mijn VIP's. Ik ben werkzaam in de regio Utrecht. Maar kan ook snel in Amsterdam en Den Bosch zijn. Ik vind een professionele houding erg belangrijk.

 

Opleidingen:
KMBO Elektrotechniek
Ondernemers Diploma Taxi
Chauffeurspas Taxi

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl

Met en zonder eigen auto inzetbaar

Waarom kiest u voor mij?
Ik zal altijd mijn uiterste best om mijn u de best mogelijke VIP service te verlenen en dit ook te behouden. Dit gevoel wil u geven vanaf het moment dat u instapt tot het moment dat u uitstapt.

Mijn specialiteiten:
Mijn specialiteiten zijn het zeer comfortabel rijden, waardoor er veel rust en kalmte is tijdens de rit. Ik bereid mijn routes altijd zeer goed voor zodat we niet voor verassingen komen te staan tijdens de rit. Door mijn zeer ruime ervaring als chauffeur in en rondom Utrecht kan ik u altijd goed de weg wijzen. Door mijn centrale woonplaats kan ik snel in vele steden en dorpen zijn zoals; Schoonhoven, Mijdrecht, Breukelen, Hilversum, Soest, Zeist, Nieuwegein en Culemborg.

Ervaring:
Begonnen in 1998 als chauffeur op de taxi en daarna als directiechauffeur ervaring opgedaan.
In het jaar 2000 mijn Taxi Ondernemers Diploma behaald en sindsdien werkzaam als zelfstandige prive chauffeur voor meerdere verschillende opdrachtgevers.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Behulpzaam, Betrouwbaar, Loyaal, Proffesioneel

Auto

Chauffeur zonder auto, Luxe klasse auto

Certificaten

CCV-T, Chauffeurspas, Ondernemers Diploma Taxi, Taxi Pas

Provincie

Utrecht, Noord-Holland, Noord-Brabant

Regio

Utrecht

Rijbewijs

Rijbewijs – B

Taal

Arabisch, Duits, Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Privechauffeur, Senioren taxi chauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Werktijdchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto