Mike

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Ik ben een gedreven en betrouwbare chauffeur die zijn vak zeer serieus neemt. Mijn gedisciplineerde manier van werken zorgt ervoor dat veiligheid en vakkundigheid altijd in mijn werk goed naar voren komen. Ik ben goed in het creatief in denken en handelen. Ik ben flexibel en ga problemen niet uit de weg. Deze zal ik zorgvuldig analyseren en oplossen. Ik ben zeer nauwkeurig en stipt zijn is voor mij zeer belangrijk

 

Opleidingen:
CCV-Taxi, diploma behaald in 2007.
BRUSECO Vakopleiding CVV-D1  Directie Chauffeur, diploma behaald in 2012.
WRM Wet rij onderricht motor voertuigen.
Rijopleidingen voor zowel rij-instructeurs als voor leerlingen.
Dekra IEC opleiding in vooruitzicht voor 2016/2017

Certificaten en diploma's:
1979 Hotelschool te Arnhem. Diploma behaald in Technische opleiding
1983 Opleiding WRM & Traffic management,
2000 CCV-Taxi, diploma
2007 BRUSECO Vakopleiding CVV-D1, Certificaat

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

 

Beschrijving

Boek mij nu – met of zonder auto- via Chauffeur.nl

Door mijn werkervaring in de horeca kan ik goed met verschillende soorten mensen omgaan. Ik doe altijd mijn best om welke problemen dan ook met een positief resultaat te voltooien.
Als directiechauffeur houd ik rekening met de belangen van de klant en houd ik ook oog voor ook de economische en veilige aspecten van het vak.
Mijn werkwijze is rustig, pragmatisch en resultaat gericht. Ik ben altijd duidelijk en helder in mijn afspraken. Integer en loyaal naar mijn VIP zijn is voor mij van groot belang als directiechauffeur. Ik ben o.a. voor u beschikbaar in de regio van Amsterdam en ben ook bekend in Zaandam, Haarlem, Amstelveen en diverse andere steden.

 

Mijn specialiteiten:
Mijn specialiteiten als chauffeur zijn is het kunnen aanbieden van verschillende soorten diensten. Ik kan mij volledig aanpassen aan mijn vip. Efficiëntie en timemanagement staan bij mij hoog in het vaandel. Ik ben iemand die gestructureerd te werk gaat en daarbij u als VIP zal ondersteunen en ontzorgen waar ik maar kan. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn zal ik mij proactief opstellen mits u dat wenst.

 

Ervaring:
In diverse Hotels in Nederland gewerkt. Ik was daar verantwoordelijk voor het managen van de catering, gastheer/ober kelner, totale verantwoordelijkheid voor de hotelgasten, zelfstandig beheren van de catering en receptie.
Bouw en Techniek. Foto lastechniek, ‘Industrie’ Drukvaten, Ketels, onderhoud Shell Rotterdam Shell-NAM-Hoogovens- Energie Centrale Eemshaven
Energie Centrale Amsterdam.
Logistiek & Transport Planning Europa Koeriers Diensten Amsterdam EMS-KPN-DHL-IBM-Schiphol Airport,
Diverse andere bedrijven.
Onderneming als ZZP, Rijscholen branche & advies tevens rij-ontwikkelingen methoden conform WRM Rijinstructie,
Veilig Verkeer Nederland.

 

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Enthousiast, Flexibel, Loyaal, Ontvankelijk

Auto

Chauffeur zonder auto, Comfort klasse auto

Leeftijd

> 50

Certificaten

ANWB Slipcursus, Audi Driving Experience, Hogesnelheid training, Incident management van BRUSECO, Masterclass Psycologie van BRUSECO

Provincie

Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Taal

Duits, Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Blessurechauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Limousinechauffeur, Privechauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Werktijdchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Regio

Amsterdam

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto