Mike

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Ik ben iemand die mensen graag helpt, en mij niet laat beïnvloeden door stressvolle situaties. Dat komt door mijn vooruitdenken werken. Daarnaast ben ik ingetogen en zet mij altijd voor de volle 100% in voor mijn VIP.


Opleidingen:
BRUSECO : International executive chauffeur, (IEC) 2015

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij nu met of zonder auto via Chauffeur.nl

U kiest voor mij als u een ingetogen chauffeur zoekt woonachtig in Dordrecht die altijd tot het uiterste zal gaan voor de VIP. Ik bereid mijzelf altijd goed voor en laat me niet snel verassen door nieuwe situaties. Mijn rustige manier van handelen en vooruitdenken brengt mijn VIP veel rust en ik zal deze waar ik kan volledig ontzorgen. Ik ben o.a. voor u beschikbaar in de regio Rotterdam, Sliedrecht, Dordrecht, Spijkenisse en Gouda.

 

Mijn specialiteiten:
Routes goed voorbereiden, mijzelf rustig en op de achtergrond bewegen rondom mijn VIP. Mijn rijstijl beschrijven velen als rustig en comfortabel.

 

Ervaring:
Werkzaam geweest op de zakelijke taxi Dordrecht. Daar verzorgde ik het kortzakelijk vervoer voor directieleden van en naar verschillende locaties rondom Dordrecht. Dit heb ik meer dan 10 jaar gedaan en daardoor ook veel ervaring opgedaan als chauffeur en stressbestendig ben geworden. Ik bereid mijn ritten goed voor en kom zelden voor verassingen te staan

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Dienstbaar, Ingetogen, Stressbestendig, Vooruitdenkend

Auto

Chauffeur zonder auto

Leeftijd

40-50

Certificaten

DEKRA IEC D1, IEC D1, Masterclass Psycologie van BRUSECO

Taal

Engels, Nederlands

Regio

Rotterdam

Provincie

Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Rijbewijs

Rijbewijs – B

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Bootchauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Marktplaatschauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Privechauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Vakantiechauffeur, Werktijdchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto