Max

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Men vindt mij een rustige en betrouwbare man. Ik hoor vaak dat mijn rijstijl zeer gewaardeerd wordt. Daarnaast krijg ik vaak complimenten over de behulpzaamheid ondanks de aanwezigheid op de achtergrond
Bescheidenheid is een kwaliteit die het moeilijk maakt om mijzelf te verkopen.Daarnaast ben ik toegewijd, flexibel en betrouwbaar.

 

Opleidingen:
januari 2015 taxi pas gehaald,

2015-heden ervaring als taxi-VIP chauffeur en limousine chauffeur

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij direct via Chauffeur.nl

Waarom kiest u voor mij?
Omdat u betrouwbaarheid en discretie belangrijk vindt en een chauffeur wil die rustig, flexibel, oplossingsgericht u op uw bestemming brengt. Doordat ik woonachtig ben tussen Groningen, Assen en Emmen kan ik snel voor u in deze regio ter plaatse zijn.
Ook is het voor u aantrekkelijk om mij als een Personal Assistant onderweg in te kunnen zetten. (auto schoon maken, boodschappen doen, etc).
U vindt het fijn om comfortabel te kunnen werken tijdens het rijden. Eventueel de ogen even te kunnen sluiten terwijl wij over de wegen zoeven. Vlot, maar er word wel op een ingetogen wijze gereden. O, zijn we er al?

 

Mijn specialiteiten:
Mijn rijstijl is vlot doch rustig, zodat u comfortabel reist en ongestoord uw werk kunt doen. Flexibiliteit en behulpzaamheid zijn sterke kanten van mij die mijn klantgerichtheid kenmerken. Ik ben een soort “James” achter het stuur, u kunt allerhande zaken aan mij overlaten om te doen, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen kerntaken.

 

Ervaring:
Vanaf begin 2015 ben ik werkzaam als VIP-taxichauffeur in diverse luxe auto’s en als limousine chauffeur.

 

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Bescheiden, Betrouwbaar, Flexibel, Toegewijd

Auto

Chauffeur zonder auto

Leeftijd

> 50

Certificaten

AED, CCV-T, Chauffeurspas, Levensreddend handelen, Sociale vaardigheids training, Taxi Pas

Provincie

Drenthe, Friesland, Groningen

Rijbewijs

Rijbewijs – B, Rijbewijs – BE

Regio

Groningen

Taal

Duits, Engels, Fries, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Marktplaatschauffeur, Stretched limousinechauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Vakantiechauffeur, Werktijdchauffeur, Wintersportchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Zorg chauffeur

Met of zonder auto

Zonder auto