Martin

Vaardigheden en persoonsomschrijving:

Door mijn discrete en integere werkhouding ben ik geschikt als butler-chauffeur of privé-chauffeur. Ik beschik over meer dan 25 jaar rij-ervaring (ruim 120.000 km per jaar met diverse vervoersmiddelen), beschik over een vaarbewijs en heb ervaring als kok. Door mijn vakopleiding directiechauffeur DEKRA D1 beschik ik over een uitstekende beroepshouding en rijvaardigheid. Die combinatie maken mij als chauffeur een ware dienstverlener. Ik ben fulltime beschikbaar voor u. Ik heb namelijk een baan, maar kan wisselen indien de betrekking mij helpt om verder te groeien in mijn vakgebied. Ik sta open om hierover in gesprek te gaan met u.

Opleidingen:

Ik ben opgeleid bij BRUSECO als Internationale Executive Chauffeur (IEC) en sta ingeschreven in het internationale Register voor erkende directiechauffeurs. Ik heb ruim 25 jaar ruime ervaring in het rijden binnen Europa. Hiervoor ben ik ook opgeleid als vrachtwagenchauffeur. Daarnaast beschik ik over het vaarbewijs en diploma Horeca medewerker. Ik kan mijn diensten allround aanbieden als privé-chauffeur/ butler of directiechauffeur.

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Ik ben alleen fulltime beschikbaar, aangezien ik nu 40 uur per week wordt ingezet.

Waarom kiest u voor mij?

Weinig directie- of prive-chauffeurs hebben zoveel rij-ervaring als ik opgedaan de afgelopen 25 jaar. Ik heb een voorgeschiedenis als vrachtwagenchauffeur en daardoor heb ik wegenkennis door heel Europa. Doordat ik gekoeld vervoer heb gereden, ben ik gewend aan tijdsdruk, snel schakelen op een probleem oplossende denkvermogen ontwikkeld. Er is altijd een oplossing voor de uitdagingen die ik onderweg tegenkom. De kwaliteiten zet ik graag voor u in. Doordat ik over het DEKRA D1 certificaat IEC beschik, kunt u ervan uitgaan dat mijn rijkwaliteiten, beroepshouding en vaardigheden optimaal zijn getraind. Ik spreek naast Nederlands, ook Duits en Engels.  Mijn opdrachtgevers vertellen over mij dat ik rustig, integer en een harde werker ben.

Mijn specialiteiten:

Ik ben stipt, stressbestendig, zeer vaardige chauffeur met DEKRA D1 certificaat, behaald bij BRUSECO. Hiermee ben ik internationaal gecertificeerd als International Executive Chauffeur en beschik ook over internationale Wegen- Verkeerskennis. U kunt mij geheel zelfstandig laten werken als prive- of directiechauffeur, omdat ik deze vaardigheden heb. Ik spreek Duits en Engels. Ik heb naast mijn rijbewijzen ook het vaarbewijs (KV1 en KV2) en marifoon. Daarnaast heb ik kokservaring en beschik ik over diploma Horeca-medewerker. Ik kan als prive-chauffeur ook met plezier aanverwante services verlenen als -Butler-.

Ervaring:

Ik heb de afgelopen 25 jaar ruim 140.000 kilometer per jaar gereden op de vrachtwagen, in de personenauto en op de motor. Dit maakt van mij een zeer ervaren verkeersdeelnemer. Door de vakopleiding International Executive Chauffeur die ik heb gevolgd bij BRUSECO beschik ik over alle skills die nodig zijn om u tijdens de reistijd te onthaasten. Uw afspraak is mijn zorg!

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Accuraat, Alert, Anticiperen, Attent, Behulpzaam, Beleefd, Bescheiden, Besluitvaardig, Betrouwbaar, Dienstverlenend, Discreet, Eerlijk, Empathisch, Enthousiast, Flexibel, Gediciplineerd, Geduldig, Gemotiveerd, Georganiseerd, Goede voertuig beheersing, Groot verantwoordelijkheids gevoel, Hoge rijvaardigheid, Ingetogen, Integer, Kwaliteitgericht, Loyaal, Ontvankelijk, Oplossings gericht handelen en denken, Passie voor auto's, Punctueel, Relativerend, Representatief, Respresentatief, Rustig, Servicegericht, Stipt, Stressbestendig, Structureel, Toegewijd, Vastberaden, Verzorgd, Volgzaam, Volhardend, Vooruitdenkend, Zelfstandig, Zorgzaam

Leeftijd

40-50

Email adres

martinmeijer80.mm@gmail.com

Certificaten

AED, Algemene Militaire Opleiding (AMO), Alle soorten rijbewijs, ANWB Slipcursus, Baantraining van BRUSECO, Code 95 voor C rijbewijs, D1, DEKRA IEC D1, EHBO, Hogesnelheid training, HOI, IEC D1, Incident management van BRUSECO, Masterclass autovisie van BRUSECO, Masterclass Psycologie van BRUSECO, Rijvaardigheids Training bij BRUSECO, Slipcursus, Sociale vaardigheids training, SVH, Taxi Pas, Trambaan ontheffing amsterdam, VCA

Provincie

Noord-Holland, Zuid-Holland

Rijbewijs

Rijbewijs – A, Rijbewijs – B, Rijbewijs – BE, Rijbewijs – C, Rijbewijs – C1, Rijbewijs – C1E, Rijbewijs -CE

Taal

Duits, Engels, Nederlands

Telefoon nummer:

06-50207117

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Regio

Alkmaar, Almere, Amsterdam, Arnhem

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur

Met of zonder auto

Zonder auto