Mark

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Hostmanship is what drives me”. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mijn gasten. Stijl van rijden : vloeiend en anticiperend met inachtneming van de geldende regels en het overige verkeer.

 

Opleidingen:

Security Driver / Close protection module                                           Acies International
International Executive Chauffeur IEC                                                BRUSECO
Directiechauffeur CCV-D1                                                                   BRUSECO
Etiquette en Protocol training                                                             Distinquished
BHV en AED                                                                                      Arbo Rotterdam

 

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl

Mijn ambitie is persoonlijk service te verlenen door u snel, veilig en comfortabel naar uw plaats van bestemming te brengen. Ik ben hiervoor goed opgeleid en beschik over een ruime rijervaring in binnen-en buitenland. Gecombineerd met mijn goede algemene ontwikkeling en contactuele vaardigheden ben ik staat bij elke gelegenheid u passend te ondersteunen. Ik ben dienstverlenend, gedreven en een chauffeur met een enorme werklust. Ik ben woonachtig in Prinsenbeek, wat centraal ligt ten opzichte van Rotterdam en Antwerpen. Daardoor zijn steden als bv. Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen, Oudenbosch en Oosterhout snel bereikbaar voor mij.

 

Mijn specialiteiten:
Hostmanship, Door mijn brede management ervaring die ik met veel plezier inzet om u zakelijk te ondersteunen tijdens uw afspraak. 

 

Ervaring:
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als manager in commercieel technische functies in de veiligheidsbranche, heb ik een aantal jaar geleden besloten mijzelf te richten op mijn passie en eveneens dienstverlenend beroep: International Executive Chauffeur. En niet zonder succes. Ik heb inmiddels al veel mooie en uiteenlopende opdrachten gehad in binnen-en buitenland.
Diverse opdrachten als directiechauffeur uitgevoerd, ervaring met het vervoeren van CEO’s, DGA ‘s , leden van de raad van bestuur, advocaten, ministeriële bestuurders  en buitenlandse delegaties.
Ik ben bekend met het rijden van diverse merken auto’s, zoals: Bentley, Mercedes, Maybach, Audi, Volvo, BMW, Mitsubishi, Porsche, Volkswagen.

 

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Alert, Betrouwbaar, Flexibel, Integer

Auto

Chauffeur zonder auto

Leeftijd

> 50

Certificaten

AED, BHV, CCV-D1, DEKRA IEC D1, IEC D1, Security Driver / Close protection module

Provincie

Noord westelijk gedeelte van België, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant

Regio

Breda

Rijbewijs

Rijbewijs – A, Rijbewijs – B, Rijbewijs – BE

Taal

Duits, Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Bootchauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Marktplaatschauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Privechauffeur, Security Chauffeur, Senioren taxi chauffeur, Stretched limousinechauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Vakantiechauffeur, Werktijdchauffeur, Wintersportchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur

Met of zonder auto

Zonder auto