Marja

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Collegiaal, vriendelijk en eerlijk. Zo beschrijven mijn collega's mij en mijn naaste omgeving. Ik ben iemand die doortastend kan zijn, maar ook direct als het moet. Veilig en rustig mijn gasten van A naar B brengen binnen de regio Gorinchem, Sliedrecht, Rotterdam vind ik erg belangrijk. Ik help graag door u te ondersteunen. Dat kan zijn bij uw afspraken buiten de deur, als u naar het ziekenhuis moet of bij bijzondere evenementen. Door mijn werk in de horeca heb ik geleerd met verschillende soorten mensen om te gaan. Gastvrij zijn en ondersteunend zijn voor mijn gast is iets wat kenmerkend is voor mij als chauffeuse. Neemt u een keer de proef op de som?

 

Opleidingen:
2010 – MBO Taxi
2010 – Cursus sociale vaardigheden
Jaarlijks BHV training tot 2014

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl

Ik heb ruime ervaring als chauffeur, voornamelijk zakelijk vervoer maar ook andere soorten ritten, zoals straattaxi.
Ik bereid mijn ritten altijd goed voor, zodat ik niet snel voor verassingen kom te staan. Ik ben een rustige chauffeuse die altijd servicegericht te werk gaat. Ik zorg ervoor dat ik u veilig en comfortabel van A naar wordt gebracht. Ik ontzorg u ook tegelijkertijd. Ik zal ook tijdens de wachttijd taken voor u kunnen doen. Ik werk vanuit de regio Gorinchem, Sliedrecht. U kunt mij overal inzetten in Nederland.

Mijn specialiteiten:
Ik ben flexibel ingesteld. Ik ben stressbestendig. Ik zorg ervoor dat u veilig wordt vervoerd. Afstand houden vind ik erg belangrijk, zodat ik de ruimte heb om comfortabel en tijdig te anticiperen op het verkeer rondom mij. Door mijn 15 jaar ervaring als chauffeur heb ik inmiddels een goede wegenkennis in Nederland. Service gericht te werk gaan vind ik een van de belangrijkste aspecten van mijn vak en vind het belangrijk dat ik mijn gast heb kunnen ontzorgen daar waar ik kan.

 

Ervaring:
Sinds 2001 ben ik met passie voor mijn gasten, werkzaam als chauffeuse voor verschillende opdrachtgevers.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Discreet, Representatief, Vastberaden, Zelfverzekerd

Auto

8 pax bus (Vito Viano klasse), 8+ busjes, Chauffeur zonder auto, Comfort klasse auto

Leeftijd

> 50

Certificaten

ANWB Slipcursus, CCV-T, Chauffeurspas, Omgaan met agressie en geweld training, Omgaan met agressie training, Sociale Hygiëne certificaat, Sociale vaardigheids training, Taxi Pas

Provincie

Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant

Regio

Rotterdam

Rijbewijs

Rijbewijs – A, Rijbewijs – B

Taal

Engels, Frans, Nederlands

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Bootchauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Filechauffeur, Koerierchauffeur, Privechauffeur, Senioren taxi chauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Werktijdchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur

Soort chauffeur

Buschauffeur, Directiechauffeur, Privéchauffeur, Senior chauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto