Kim

Vaardigheden en persoonsomschrijving
Van nature ben ik iemand die graag anderen helpt daar waar ik kan. Ik pas me snel aan aan nieuwe situaties en focus me altijd op dat ik zo service gericht mogelijk overkom. Daarnaast beschrijven mensen mij als betrouwbaar en flexibel. Ik ben een chauffeuse die erg ambitieus is en altijd er naar streeft de best mogelijke zorg voor mijn vip te leveren.


Mijn specialiteiten
Mijn specialiteit is niet alleen een directiechauffeuse te zijn voor mijn vip maar ook als personal assistent kunnen optreden. Ik zal er alles aan doen om mijn vip volledig te kunnen ontzorgen. Mijn rijstijl is comfortabel, oplettend, rustig en uiterst aangenaam. Ik houd het verkeer rondom altijd goed in de gaten zodat ik tijdig en vloeiend kan anticiperen op het verkeer rondom zonder dat u daar hinder van ondervind.

 

Ervaring

Hoofdbediening restaurant 13-07-2013 T/M 24-5-2015
Door het werken in een restaurant heb ik mijn kwaliteiten kunnen verder ontwikkelen en verbeteren. Hier heb ik geleerd altijd servicegericht te werken, flexibel te zijn omdat de werksituatie altijd anders is. Betrouwbaarheid is ook belangrijk als hoofd bediening. Ik heb ook verantwoordelijkheid gedragen over de inkomsten (kassa).

Directiechauffeur:  Dubai, Royal Falcon Limousine 01-02-2016 T/M 01-06-2016
Chauffeuren op hoogwaardig niveau met verschillende soorten mensen. In veel mooie en verschillende soorten auto’s gereden en zo meer bekwaam geworden in mijn beroep
Heb o.a. de ex-president van Afrika mogen vervoeren, ex-vrouw van Mandela en Busta Rhymes, een bekende rapper.
Ik ben projectleider op 5 sterren hotel locaties geweest met een leidinggevende functie in Dubai.

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij nu via Chauffeur.nl

U kiest voor mij als u een rustige en betrouwbare chauffeuse zoekt die goed bekend is in uw regio. Ik zal altijd tot het uiterste gaan om mijn VIP een meest fantastische ervaring te laten beleven, ik ben flexibel en kan mij snel aanpassen aan de wensen van mijn VIP. Naast het chauffeuren kan ik ook neven activiteiten voor de VIP ondernemen, denk aan boodschappen doen, kinderen/vrouw/man ophalen van desbetreffende locatie. Mijn betrouwbaarheid is een van mijn meest kenmerkende eigenschappen naast het behulpzaam zijn.

U kunt mij, of mijn collega chauffeurs eenvoudig boeken via 088-278 77 88 of via info@chauffeur.nl.


Certificaten en diploma’s
CCV-D1 certificaat te BRUSECO 2015
Sociale Hygiëne certificaat SVH 2015

Certificaten en kenmerken

Taal

Engels, Nederlands

Provincie

Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant

Auto

Chauffeur zonder auto

Leeftijd

20-30

Type chauffeur

Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Privechauffeur, Student chauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Werktijdchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Certificaten

CCV-D1, Sociale Hygiëne certificaat, SVH

Regio

Den Bosch

Rijbewijs

Rijbewijs – B

Kernkwaliteit

Betrokken, Betrouwbaar, Dienstverlenend, Discreet

Soort chauffeur

Buschauffeur, Directiechauffeur, Privéchauffeur, Senior chauffeur, Student chauffeur, Taxi chauffeur, Zorg chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto