Kevin

Vaardigheden en persoonsomschrijving:

Ik ben iemand die veel discipline heeft en ook goed zelfstandig kan werken. Daarnaast ben ik zeer flexibel, ik kan u daar waar nodig extra ondersteuning bieden als niet alleen uw chauffeur zijnde.  Daarnaast zijn betrouwbaarheid, respect en discretie voor mij zeer belangrijk. Ik ben woonachtig in Zoetermeer en kan daardoor ook de steden rondom hier bedienen zoals; Den-Haag, Delft, Leiden, Gouda, Alpen aan den Rijn en de omliggende dorpen.

 

Opleidingen:
CCV-D1 Directiechauffeur, diploma behaald bij BRUSECO
EHBO/AED, certificaat behaald bij Safety School
CCV-T Taxivervoer, certificaat behaald
Chauffeur Voorrangsvoertuigen, certificaat behaald bij defensie
Primary trauma life support (PTLS), diploma behaald bij defensie
Algemene militaire opleiding (AMO), diploma behaald bij defensie

 

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl

U kiest voor mij als u een chauffeur in de regio van Den-Haag zoekt die u veilig, vlot en comfortabel vervoert. Doordat in centraal woonachtig ben in Zoetermeer zijn ook steden als Leiden, Rotterdam, Gouda, Alpen aan den Rijn en Delft makkelijk en snel bereikbaar voor mij als chauffeur. Ik rijd als chauffeur zijnde defensief, maar zeer vloeiend. Doordat ik mijzelf op alle zaken goed voorbereid ga ik flexibel om met veranderingen. Ook kan ik als personal assistent meedenken en helpen. Mee- en vooruitdenken zijn 2 van mijn sterkere karaktereigenschappen. Deze zijn versterkt door mijn jarenlange ervaring als directiechauffeur.

 

Mijn specialiteiten:
Mijn specialiteit als chauffeur zijnde is mijn veelzijdigheid. Ik ben discreet en ik heb zeer goede communicatieve vaardigheden. Wat kenmerkend is voor mij dat ik een groot inlevingsvermogen en aanpassingsvermogen heb. Doordat ik centraal in Zuid-Holland woon ben ik in een korte tijd in grote steden als Den Haag, Leiden, Gouda, Delft en Rotterdam.

 

Ervaring:

  • Eigen onderneming in directievervoer
  • Chauffeur en gewondenverzorger bij defensie in Ermelo
  • Afgelopen jaren Privéchauffeur/ directiechauffeur bij verschillende grote VIP-vervoersbedrijven in de regio Amsterdam, Rotterdam en den haag.

 

Certificaten en kenmerken

Regio

Den Haag

Kernkwaliteit

Discreet, Flexibel, Servicegericht, Stressbestendig

Auto

8 pax bus (Vito Viano klasse), Chauffeur zonder auto, Comfort klasse auto, Luxe klasse auto

Leeftijd

30-40

Certificaten

AED, Algemene Militaire Opleiding (AMO), Baantraining van BRUSECO, CCV-D1, CCV-T, Chauffeur Voorrangsvoertuigen, Chauffeurspas, D1, EHBO, Hogesnelheid training, Levensreddend handelen, Masterclass Psycologie van BRUSECO, Observatietraining, Primary Trauma Life Support (PTLS), Rijvaardigheids Training bij BRUSECO, Taxi Pas

Provincie

Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland

Rijbewijs

Rijbewijs – A, Rijbewijs – B

Taal

Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Bootchauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Marktplaatschauffeur, Privechauffeur, Stretched limousinechauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Vakantiechauffeur, Werktijdchauffeur, Wintersportchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto