Jitse

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Ik ben een een zeer klantgerichte chauffeur die graag de klant ondersteunt en bijstaat daar waar ik kan. Mensen omschrijven mij als zorgzaam en betrokken. Ik zeer flexibel ingesteld en als er dingen veranderen in de planning ga ik daar goed mee om. Ik ben zeer discreet en vind een professionele beroepshouding en geheimhouding zeer belangrijk in het vak van chauffeur zijnde.

 

Opleidingen:
1986 MBO opleiding.
2000: Taxi certificaat.
2006: slipcursus van de ANWB.

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij nu via Chauffeur.nl -met of zonder auto- 

Ik ben een rustige flexibele chauffeur die al veel ervaring in het vak van chauffeur heeft opgedaan. Ik ben altijd correct naar mijn gast en behandel mijn VIP altijd zoals deze behandelt wil worden. Ik ben discreet en betrouwbaar. Ik geef graag extra service aan mijn klanten en help deze waar ik kan. Bijvoorbeeld begeleiden bij doktersafspraken, ziekenhuisbezoek etc. Ik zet u niet alleen af bij de deur maar help u daar waar nodig. Ik ben o.a. voor u beschikbaar in de regio van Groningen, Drachten, Veendam, Winschoten, en de omliggende dorpen.

 

Mijn specialiteiten:
Mijn specialiteiten is mij op ieder soort aanvraag het juiste soort personen vervoer op maat aan te kunnen bieden. Ik kan mij volledig aanpassen aan iedere situatie en iedere soort VIP. Door mijn ruime ervaring van 20 jaar is bijna geen een aanvraag mij meer onbekend. In mijn eigen auto kan ik zowel individuen als groepjes tot 8 personen vervoeren.

 

Ervaring:
1997: Begonnen als taxi chauffeur, in de loop der jaren alle soorten personen vervoer gedaan. Van taxi tot hoogwaardige directiechauffeur ritten.
2000: Taxi pas ontvangen na aantonen van ruime ervaring als taxichauffeur.
Nu inmiddels ruim 20 jaar als chauffeur zijnde werkzaam. Ook veel ervaring met planning opgedaan.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Dienstverlenend, Discreet, Flexibel, Zorgzaam

Auto

8+ busjes, Chauffeur zonder auto

Leeftijd

40-50

Certificaten

CCV-T, Chauffeurspas

Provincie

Drenthe, Friesland, Groningen

Regio

Groningen

Taal

Duits, Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Bootchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Koerierchauffeur, Ligtaxichauffeur, Marktplaatschauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Privechauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Vakantiechauffeur, Werktijdchauffeur, Wintersportchauffeur, Zorgchauffeur

Soort chauffeur

Buschauffeur, Directiechauffeur, Privéchauffeur, Student chauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto