Jan

Vaardigheden en persoonsomschrijving:

Toen ik in 2004 stopte met het werken als burgerluchtvaartpiloot ben ik gaan werken als directiechauffeur. Ik ben begonnen als chauffeur voor een groot bouwbedrijf. Al snel reed ik gemiddeld zo een 40.000 kilometer per jaar en bracht met veel plezier mijn klanten veilig en vlot van A naar B. Ik merkte al snel dat het vak van directiechauffeur mij goed ligt en rijd mijn klanten door heel Nederland, maar heb ook veel rijervaring opgedaan in Duitsland en België.

Opleidingen:

CCV-D1, AED, Engels, Vaarbewijs, Ex verkeersvlieger, praktijkervaring sinds 2004 (40.000 kilometer per jaar gemiddeld gereden).

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl

Met en zonder eigen auto beschikbaar.

Ik heb een passie voor auto’s en ben iedere keer, iedere rit, gebrand op het verbeteren van mijn rijvaardigheid en het verbreden van services. Omdat ik twintig jaar verkeersvlieger ben geweest heb ik een zeer groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben zeer gedisciplineerd. Te laat komen bestaat voor mij niet. Bovendien ben ik heel flexibel; ik ben gewend aan lange dagen en snelle veranderingen.

specialiteiten:

Ik ben CCV D1 gecertificeerd, beschik over een AIVD Screening. Ik beschik over het (klein) vaarbewijs en heb Rijbewijs BE. Ik spreek vloeiend Engels.  Ik beschik over het AED certificaat.

Ervaring:

Ik ben CCV D1 gecertificeerd en ik heb als directiechauffeur voor diverse ministeries gereden, maar ook voor Raden van Bestuur en de Ambassade van Spanje. Ik spreek naast het Nederlands vloeiend Engels en kan mij goed redden in het Duits.

 

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Accuraat, Alert, Anticiperen, Attent, Behulpzaam, Beleefd, Bescheiden, Besluitvaardig, Betrouwbaar, Dienstverlenend, Discreet, Doelgericht, Eerlijk, Empathisch, Enthousiast, Flexibel, Gediciplineerd, Geduldig, Gemotiveerd, Georganiseerd, Gezagsgetrouw, Goede voertuig beheersing, Groot verantwoordelijkheids gevoel, Hoge rijvaardigheid, Integer, Kwaliteitgericht, Oplossings gericht handelen en denken, Passie voor auto's, Punctueel, Respresentatief, Rustig, Servicegericht, Stipt, Stressbestendig, Verzorgd, Vooruitdenkend, Zelfstandig, Zelfverzekerd

Auto

Comfort klasse auto

Leeftijd

> 50

Certificaten

AED, AIVD screening, ANWB Slipcursus, BHV, CCV-D1, CCV-T, Chauffeurspas, D1, Taxi Pas

Provincie

Noord westelijk gedeelte van België, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant

Regio

Den Haag, Leiden, Rotterdam, Utrecht

Rijbewijs

Rijbewijs – A, Rijbewijs – B, Rijbewijs – BE

Taal

Duits, Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Blessurechauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Privechauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Vakantiechauffeur, Wintersportchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Student chauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto