Jack

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Ik ben een loyale rustige chauffeur die het welzijn en comfort van mijn passagiers op 1 zet. Ik ben voor u beschikbaar in o.a. de regio van Tiel, Zaltbommel, Culemborg, Utrecht, Oss, Nijmegen. Ik zet mij graag extra in voor mijn gast om die zo veel mogelijk te kunnen ontzorgen. Door mijn opleiding als gecertificeerd directiechauffeur zijn mijn kernkwaliteiten nog beter ontwikkeld. Voorheen ben ik ruim 30 jaar werkzaam geweest in de bancaire sector en heb hier mijn kernkwaliteiten discreet, loyaliteit en betrouwbaar zijn steeds beter ontwikkeld. Ik blijf altijd rustig en beheerst in het verkeer en raak (bijna) nooit gestressed.

 

Opleidingen:
2016 CCV D1, BRUSECO
2016 Dekra IEC D1, BRUSECO
Masterclass Psychologie

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

 

Beschrijving

Boek mij nu aantrekkelijk via Chauffeur.nl

Door mijn werkervaring in de financiële sector zijn mijn kernkwaliteiten zeer ontwikkeld. Ik ben een rustige en betrouwbare chauffeur die weet hoe om te gaan met hoog vermogende klanten en wat de eisen van deze zijn. Door mijn vastberadenheid geef ik altijd 100% van mezelf en zal er alles aan doen om mijn vip het zo goed mogelijk naar het zin te maken. Dit komt ook voor uit mijn werk bij de bank en het dienstverlenend naar een persoon willen zijn. Daarnaast ben ik in de laatste jaren bij de bank werkzaam geweest op de afdeling Private Banking waar we uitsluitend zeer vermogende personen als relatie hadden. Ik weet dus goed welke eisen deze personen kunnen stellen en ben gewend hieraan te kunnen voldoen.

 

Mijn specialiteiten:
Door mijn ervaring in de financiële sector kan ik goed omgaan met veelvermogende klanten. Daarnaast is mijn verkeersinzicht bijzonder goed en kan ik goed anticiperen om het verkeer rondom mij. Mijn rijstijl op mijn examen als zeer comfortabel beschreven. Ik geef graag een beetje extra service aan mijn klanten, als ik u nog kan helpen met een zware koffer te tillen of uw boodschappen naar binnen te dragen doe ik dit graag voor u. Voor mij eindigt de rit pas als u volledig tevreden en geholpen bent en niet zodra uw portier open is.

 

Ervaring:
Sinds 1 september 2016 werkzaam als taxichauffeur regio Arnhem/Nijmegen.
Daarvoor particulier chauffeur geweest voor vrienden/kennissen/familie etc.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Accuraat, Betrouwbaar, Dienstverlenend, Vastberaden

Auto

Chauffeur zonder auto

Leeftijd

> 50

Certificaten

Baantraining van BRUSECO, CCV-D1, CCV-T, Chauffeurspas, D1, DEKRA IEC D1, Masterclass Psycologie van BRUSECO, Taxi Pas

Provincie

Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant

Regio

Tiel

Taal

Duits, Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Bootchauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Marktplaatschauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Privechauffeur, Senioren taxi chauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Vakantiechauffeur, Werktijdchauffeur, Wintersportchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Senior chauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto