Hans

 

Vaardigheden en Persoonsomschrijving:
Ik ben iemand die mijzelf rustig en op de achtergrond rondom de vip beweegt. Ik help andere mensen graag en sta graag voor ze klaar. Dit mede met mijn rustige persoonlijkheid maken mij een goede en graag geziene chauffeur bij vrienden, familie en kennissen. Daarnaast ben ik een rustig en niet op de voorgrond opererende persoonlijkheid die anderen het graag naar de zin maakt.

Opleiding:
1980 MEAO
diverse verkoop en management trainingen.


Certificaten en diploma’s:
Rijbewijs: Alle soorten rijbewijs behaald.
Ook diverse rijtrainingen gevolgd.

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl

Ondanks dat ik nog geen officieel chauffeurscertificaat heb, handel en rijd ik wel als zodanig. Ik stel het belang van mijn gast altijd voorop en zal deze altijd zo comfortabel mogelijk van A naar B brengen. Ik ben voor u beschikbaar in o.a. de regio van Tiel, Zaltbommel, Culemborg, Utrecht, Oss, Nijmegen.


Mijn specialiteiten:
Mijn specialiteiten zijn het geriefelijk en zorgen-vrij vervoer van mijn gasten. Door mijn verschillende trainingen van verkoop en management kan ik goed met allerlei soorten mensen omgaan en weet me ook op ieder afzonderlijk af te stemmen.


Ervaring:
Voorzien van alle rijbewijzen. Particulier veel weg ervaring en graag gevraagde chauffeur bij vrienden, familie en kennissen. Met vrachtwagens personenvervoer gedaan (Militaire dienst)
Door mijn ervaring als chauffeur bij defensie heb ik rustig, beheerst en soepel leren rijden. Ook heb ik officieren van defensie gechauffeerd. Verder heb ik voornamelijk ervaring als particuliere chauffeur.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Betrouwbaar, Flexibel, Rustig, Servicegericht

Auto

Chauffeur zonder auto

Leeftijd

> 50

Certificaten

Alle soorten rijbewijs

Provincie

Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht

Regio

Tiel

Taal

Duits, Engels, Nederlands

Type chauffeur

Bezorgchauffeur, Bob, Buschauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Koerierchauffeur, Marktplaatschauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Vrachtwagenchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Senior chauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto