Gerrie

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Ik ben een echte klantvriendelijke Amsterdamse chauffeur die goed kan anticiperen op de wensen van mijn klanten. Als u gezellig wil praten of rustig in stilte vervoert wil worden is dit beide voor mij geen probleem. Door mijn lange ervaring als chauffeur ken ik de regio van Amsterdam als geen ander en zal u altijd vlot en comfortabel weten te vervoeren. 

 

Opleidingen:
Gecertificeerd taxi-chauffeur (1988), CCV-T
Chauffeurspas
Trambaanontheffing
EHBO

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl

Met en zonder eigen auto inzetbaar!

Waarom kiest u voor mij?
U kiest voor mij als u een chauffeur uit  Amsterdam wil die er altijd netjes en verzorgd bijloopt. Ik zorg altijd voor een nette en schone auto. Ik ben iemand die mensen altijd op hun gemak weet te stellen.
Ik ben een gastronoom met kennis van de beste restaurants in de regio van Amsterdam. Door mijn zeer ruime ervaring als chauffeur in en rondom Amsterdam kan ik u altijd goed de weg wijzen.

 

Mijn specialiteiten:
Mijn specialiteit als chauffeur zijnde is het graag van dienst willen zijn voor mijn klanten. Ik kan deze dan ook goede raad geven over de leukste en beste plekken van Amsterdam. Ook heb ik roadshows gedaan in deze regio en ben ook bekend in Zaandam, Haarlem, Amstelveen en diverse andere steden. Ik kan mij goed aanpassen aan de wens van mijn klant. Wilt u werken achterin? Dan zorg ik ervoor dat wij ons soepel door het verkeer begeven. Wilt u dat ik vlot doorrijd, dan zorg ik ervoor dat dit op een veilige en verantwoordelijke manier gebeurt.

 

Ervaring:
30 jaar ervaring als chauffeur in en rondom Amsterdam.

 

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Anticiperen, Behulpzaam, Beleefd, Empathisch

Auto

Luxe klasse auto

Leeftijd

> 50

Certificaten

CCV-T, Chauffeurspas, Levensreddend handelen, Omgaan met agressie en geweld training, Omgaan met agressie training, Slipcursus, Sociale Hygiëne certificaat, Taxi Pas, Trambaan ontheffing amsterdam, VCA

Provincie

Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Regio

Amsterdam

Rijbewijs

Rijbewijs – B, Rijbewijs – BE

Taal

Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Koerierchauffeur, Marktplaatschauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Privechauffeur, Senioren taxi chauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Werktijdchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto