Fritz

Vaardigheden en persoonsomschrijving:

Ik heb vroeger bij de Marechaussee gediend, daarna ben ik eigen ondernemer geworden (hoger segment in de mode). Daarmee ben ik actief geweest in diverse landen. Nadat ik mijn bedrijf succesvol heb verkocht, ben ik mijn passie gaan volgen: directiechauffeur voor u zijn. Ik heb ruime ervaring in het rijden van voertuigen van het luxe segment (Ferrari, Porsches). Ik ben geen knipmes. Ik ben eerder open en creatief. Maar ik ken mijn plaats, zodat u discretie en dienstbaarheid van mij kunt verwachten. Ik kijk ernaar uit om samen met u op pad te gaan.

Opleidingen:

Ik heb ruim 40 jaar rij-ervaring opgedaan binnen Europa. Ik heb als DGA van een modeketen veel levenslessen geleerd. Ik ben breed economische georienteerd. Ik spreek vier talen vloeiend.

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl

Ik heb zeer veel ervaring met autorijden. Ik heb jarenlang als ondernemer Ferrari en Porsche gereden. Nu ik de zaak heb verkocht, heb ik nu tijd en ruimte om mijn passie te volgen: u chaufferen! Ik ben een creatieve, dynamische ondernemer die graag mensen ontzorgd. Mijn passie voor autorijden brengt mij hier. Ik ben DGA geweest van een grote modefirma in het hogere segment. Nu ben ik beschikbaar voor enkele dagen in de week als directiechauffeur. U kunt mij per dag of voor een week boeken.

Mijn specialiteiten:

Ik heb veel rij-ervaring met voertuigen in het hogere segment. Ik spreek vloeiend Duits, Engels en Frans. Ik ben een -informele- chauffeur die oplossingen aandraagt onderweg als dat passend is. Een das past mij niet, mijn service wel.

Ervaring:

Ik heb rij-ervaring in Duitsland, Belgie, Frankrijk, Italië en Zwitserland. Ik heb een jarenlange rij-ervaring binnen Europa en die ervaring zet ik graag voor u in als directiechauffeur. Hierdoor kunt u comfortabel op de achterbank uitrusten of doorwerken.  Ik ben als DGA breed ontwikkeld (jarenlang eigen bedrijf gehad en succesvol verkocht) en georiënteerd, waardoor de gespreksthema’s breed kunnen zijn. Ook op financieel-economisch terrein. Uiteraard spreekt het voor zich dat ik mijn mond kan houden als dat moet. Discretie staat bij mij hoog in het vaandel.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Accuraat, Anticiperen, Attent, Behulpzaam, Beleefd, Bescheiden, Besluitvaardig, Betrokken, Betrouwbaar, Dienstverlenend, Discreet, Doelgericht, Eerlijk, Empathisch, Enthousiast, Flexibel, Gediciplineerd, Geduldig, Gemotiveerd, Georganiseerd, Goede voertuig beheersing, Groot verantwoordelijkheids gevoel, Ingetogen, Integer, Loyaal, Ontvankelijk, Oplossings gericht handelen en denken, Passie voor auto's, Punctueel, Relativerend, Representatief, Spontaniteit, Stipt, Stressbestendig, Toegewijd, Vastberaden, Verzorgd, Vooruitdenkend, Zelfstandig, Zorgzaam

Leeftijd

> 50

Certificaten

Algemene Militaire Opleiding (AMO), ANWB Slipcursus

Provincie

Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland

Regio

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Hilversum, Laren, Utrecht

Rijbewijs

Rijbewijs – B, Rijbewijs – BE

Taal

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Type chauffeur

Blessurechauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Senior chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto