Fred

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Ik ben een rustige en behulpzame chauffeur die gespecialiseerd is als zorgchauffeur. Ik ben o.a. voor u beschikbaar in de regio van Groningen, Drachten, Veendam, Winschoten, en de omliggende dorpen. Ik help mijn klanten daar waar ik kan graag en doe altijd mijn best om deze te ondersteunen. Mijn rijstijl beheerst en goed vooruit kijkend. Ik kan me aanpassen aan iedere soort klant en ieder soort gewenste chauffeursdienst. Ik stel mij altijd professioneel op en zal meedenken in extra services, denk aan bijvoorbeeld bagage van de slaapkamer naar de beneden verdieping tillen. Ik kan mijn service volledig aanpassen aan de wensen van de klant. Collega's omschrijven mij als collegiaal en behulpzaam.

 

Opleidingen en certificaten:
1984: Begonnen als vrachtwagen chauffeur.
2009: CCV-D1 behaald.
2008: Taxi certificaat behaald.
EHBO
BHV
Alle rijbewijzen op de touringcar na.
Reanimatie cursus

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl

Ik ben een chauffeur die betrouwbaarheid en discretie zeer belangrijk vind. U kiest voor mij als u een chauffeur zoekt met ruime ervaring in het vak en die weet wat het vak van chauffeur inhoud.Ik help andere graag daar waar ik kan. Dit ziet u terug in mijn werk als zorgtaxi chauffeur. Ik heb een representatie uitstraling en ook mijn gedrag naar mijn klant is altijd correct.
Ik ben een chauffeur die zeer veel zorg neemt ook voor mijn auto en altijd met seizoensgebonden banden op de auto rijd. Ik kan goed aanvoelen of mijn klant een praatje wil aanknopen of juist rust wil.

 

Mijn specialiteiten:
Mijn specialiteiten zijn het kunnen aanbieden van verschillende soorten services, met mijn eigen wagenpark kan ik verschillende soorten services aanbieden. Deze vind u terug bij type chauffeur. Door mijn ervaring als vrachtwagenchauffeur heb ik een goede wegenkennis in europa en in nederland.
Ik ben zeer zorgzaam en kan verschillende soorten zorg services aanbieden in combinatie met chauffeuren. Ook kan ik in samenwerking met een reisbureau kan ik voor mensen een compleet vakantiepakket aanbieden, denk hierbij aan: vervoer naar het vliegveld, tickets boeken, hotel boeken en bij terugkomst van vakantie weer naar huis vervoeren.
Maar ook op zakelijk gebied kan ik een compleet pakket aanbieden voor mensen die voor zaken naar het buitenland reizen.
.

 

Ervaring:
1984: Begonnen als vrachtwagen chauffeur. Hier heb ik zowel internationaal als nationaal veel gereden. Hier heb ik met kleine vrachtwagens gereden maar ook met >25 ton ladingen gereden.
2006-2008: Directiechauffeur geweest voor een CEO. Hier ervaring opgedaan als directiechauffeur.
2009: CCV-D1 behaald.
2008: Taxi certificaat behaald.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Behulpzaam, Betrouwbaar, Servicegericht, Zorgzaam

Auto

8 pax bus (Vito Viano klasse), Chauffeur zonder auto

Leeftijd

> 50

Certificaten

AED, ANWB Slipcursus, BHV, CCV-D1, CCV-T, Chauffeurspas, EHBO, Levensreddend handelen, Taxi Pas

Provincie

Drenthe, Groningen, Overijssel

Regio

Groningen

Taal

Duits, Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Duik taxichauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Hondvriendelijke taxi, Limousinechauffeur, Seaport chauffeur, Senioren taxi chauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Zorgchauffeur

Soort chauffeur

Buschauffeur, Directiechauffeur, Privéchauffeur, Senior chauffeur, Taxi chauffeur, Zorg chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto