Frank

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Mensen beschrijven mij als een rustig persoon die altijd eerst goed nadenkt voordat hij iets zegt. Ik ben doortastend en inspireer graag andere mensen. Dienstbaarheid vind ik erg belangrijk en help graag andere mensen daar waar ik kan. Ik ben iemand die altijd positief is ingesteld.

 

Opleidingen:
HTS bedrijfskunde, te Enschede.
TU bedrijfskunde, te Eindhoven.
1985: Rijbewijs B
1992: Rijbewijs A
2008: Slipcursus

Diverse Sales trainingen gevolgd

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij nu via Chauffeur.nl

U kiest voor mij als u een chauffeur in de regio Utrecht zoekt die u veilig en op tijd van A naar B weet te brengen. Ik kan een goede gesprekspartner zijn indien gewenst, maar kan ook goed zwijgen. Verder kan ik u van dienst zijn als extra paar ogen en oren, om bijvoorbeeld aantekeningen en notities te maken voor u. Met mijn kennis, ervaring, opleidingen en representative voorkomen heb ik zeker ook op dit gebied een toegevoegde waarde voor u.

 

Mijn specialiteiten:
Mijn specialiteit is het goed en nauwkeurig kunnen parkeren van de auto. Een van mijn specialiteiten is het vloeiend rijden. Door mijn ervaring in het drukke verkeer van Amsterdam heb ik geleerd goed vooruit te kijken en kan ik daardoor goed anticiperen op het overige verkeer. Ook weet ik altijd de rust te bewaren in de auto. Wat er ook gebeurt ik houd mijn hoofd koel in iedere situatie.

 

Ervaring:
Mijn rij-ervaring komt voornamelijk van de vele kilometers die ik particulier in ruim 30 heb opgedaan. Door mijn functie in de sales in ICT heb ik door heel Nederland gereden. Ook heb ik rijervaring in Europa.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Anticiperen, Goede voertuig beheersing, Passie voor auto's, Rustig

Auto

Chauffeur zonder auto

Leeftijd

> 50

Certificaten

Slipcursus

Provincie

Gelderland, Noord-Holland, Utrecht

Regio

Utrecht

Rijbewijs

Rijbewijs – A, Rijbewijs – B

Taal

Duits, Engels, Nederlands

Type chauffeur

Blessurechauffeur, Bob, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Filechauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Vakantiechauffeur, Wintersportchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur

Met of zonder auto

Zonder auto