Faizel

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Ik ben representatief, flexibel en deskundig. Door mijn ervaring in de audiovisuele markt heb ik goed leren omgaan met verschillende soorten mensen. Doordat ik in teamverband heb leren werken kan ik mij goed afstemmen op hoe ik het beste met de ander kan samenwerken en de wensen van deze. Dit is weer een voordeel als directiechauffeur zijnde. Daarnaast heb ik ook geleerd zelfstandig te werken en problemen op te lossen.
Ik ben voor u beschikbaar in de regio Amsterdam en Almere .Hieronder vallen o.a. de steden en dorpen : Huizen, Naarden, Zeewolde, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Biddinghuizen, Bussum, Hilversum en Dronten.

De laatste paar jaar ben ik ook werkzaam geweest op de planning. Daar heb ik geleerd het concreet inplannen van ritten en zorgen dat deze goed zijn ingepland voor de chauffeurs. Ondanks dat dit stress met zich kan mee brengen door plotselinge veranderingen laat ik mij hierdoor niet van mijn stuk brengen. Daarnaast ben ik ook service gericht en behulpzaam. Mijn servicegericht zijn uit zich in dat ik graag net dat ene beetje extra doe voor mijn vip.

 

Opleidingen:
2002 – 2004 MBO: Elektromonteur, Geslaagd
2010 –  Auto te water training en hoge snelheidstraining
2012 –  BRUSECO: Directiechauffeur opleiding CCV-D1, Geslaagd.
2014 – Chauffeurspas/taxi pas
2014 –  ANWB: Slip cursus

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

 

Beschrijving

Boek mij nu aantrekkelijk via Chauffeur.nl

Door het behalen van mijn CCV-D1 directiechauffeur heb ik mijn rijkwaliteiten nog meer verbeterd. Ik heb naast de directiechauffeur opleiding ook cursussen en trainingen gevolgd om mij nog meer te specialiseren.

Mijn rijstijl is van nature al rustig en beheerst. Ik kijk ver vooruit zodat ik niet voor enige verassingen kom te staan, mocht er dan toch een onverwachte situatie voorkomen dan zal ik Snel anticiperen en het probleem rustig en beheerst oppakken en zo soepel mogelijk oplossen.

Mijn wegenkennis van Amsterdam is uitstekend, soepel en snel kan ik u van A naar B brengen. In mijn wachttijd maak ik mijzelf graag nuttig voor mijn VIP, auto onderhouden, administratie, boodschappen, dit alles doe ik graag voor u. Graag geef ik mijn VIP de best mogelijke ervaring met mij als directiechauffeur.
Ik ben leergierig en heb ambities om hogerop te komen in het vak als directiechauffeur en ben bereid hier nog meer trainingen en cursussen voor te volgen.

 

Mijn specialiteiten:
Door het vele rijden in een drukke stad als Amsterdam heb ik geleerd om snel te anticiperen maar dit wel comfortabel en veilig te doen. Dit is dan ook zeker mijn specialiteit op het gebied van chaufferen.  Dit heb ik mede ook geleerd door mijn werk als taxichauffeur.

 

Ervaring:
2007 – ACS Audiovisual solutions: Planning, technicus en specialist.
2012 – heden Directiechauffeur ritten
2014 – Hoog segment directievervoer: gereden voor een buitenlandse minister
2016 – heden Parttime taxichauffeur

 

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Behulpzaam, Flexibel, Servicegericht, Zelfstandig

Leeftijd

30-40

Certificaten

ANWB Slipcursus, Auto te water training, CCV-D1, CCV-T, Hogesnelheid training, Taxi Pas, Trambaan ontheffing amsterdam, VCA

Provincie

Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland

Taal

Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Blessurechauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Limousinechauffeur, Privechauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Werktijdchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Auto

Chauffeur zonder auto

Regio

Almere

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Student chauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto