Eric

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Mensen omschrijven mij als netjes. Ik zou mezelf vooral willen omschrijven als nuchter. Ik denk eerst na en dan neem ik goed overwogen een beslissing. Ik sta graag klaar voor u. Ik ben voor u beschikbaar in de regio , Rotterdam, Sliedrecht, Dordrecht, Spijkenisse, Gouda.


Opleidingen:
Werk: 2012 CCV-D1
Privé: 2014 gestart met HBO Technische Bedrijfskunde

 

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij nu voor Rotterdam en omgeving via Chauffeur.nl

Mijn passie voor autorijden heb ik uitgebreid door mijn certificaat als directiechauffeur te behalen bij BRUSECO (het vakbekwaamheidscertificaat CCV-D1), waardoor ik van mijn passie mijn baan kon maken. Dit resulteerde in hoog rijvaardigheidsniveau wat is met passie uitvoer. Ik word vaak gecomplimenteerd door mijn clienten voor mijn rijstijl en beroepshouding.

Mijn specialiteiten:
Ik kan veilig, vlot en comfortabel rijden onder alle omstandigheden. Ik heb een goede kennis van het wegennet en ik ben stressbestendig. Serviceverlening staat bij mij altijd hoog in het vaandel, denk hierbij aan het helpen met bagage dragen (uiteraard!). Ik voorzie u graag van een flesje water tijdens de rit. Of dit nu vroeg in de ochtend is of ’s avonds laat. 

 

Ervaring:
Ruim 2 jaar voor een vaste klant gewerkt en tijdens mijn studie. Daarnaast heb ik vele diverse clienten vervoerd in hun eigen auto. Inmiddels heb ik 4 jaar werkervaring als chauffeur in de regio.
2014 – NSA delegatie van USA vervoerd.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Discreet, Hoge rijvaardigheid, Ontvankelijk, Punctueel

Auto

Chauffeur zonder auto

Leeftijd

20-30

Certificaten

CCV-D1

Provincie

Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland

Regio

Rotterdam

Rijbewijs

Rijbewijs – B

Taal

Duits, Engels, Nederlands

Type chauffeur

Bob, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Limousinechauffeur, Privechauffeur, Werktijdchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Student chauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto