Dominique

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Ik ben een gedreven chauffeur met veel passie in mijn werk. Daarnaast ben ik ambitieus en ondernemend. Door mijn flexibele en stressbestendige werkhouding kan ik mij goed aanpassen aan iedere situatie. Ik werk altijd zeer kwaliteit gericht en ben altijd klantgericht. Door mijn integriteit kan ik mijzelf goed afstemmen op iedere soort VIP.
Mijn rustige persoonlijkheid is een van mijn sterkere kwaliteiten. Daarnaast heb ik ook hoge ambities binnen het hoogwaardig personen vervoer en wil mijzelf hier graag in verbeteren en ontwikkelen. Het vak van chauffeur is veel gekozen beroep binnen onze familie. Ik geniet van mijn werk, iedere dag en iedere rit weer.

 

Opleidingen:
2016 september: Bruseco: CCV-D1, certificaat directiechauffeur
2014 Maart: CBR: Taxi chauffeurs diploma
2016 Oktober: Masterclass Psychologie voor directiechauffeurs

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij nu in de regio Utrecht via www.chauffeur.nl

-met diverse voertuigen inzetbaar. Van 1 – 9 persoons-.

Door mijn werkervaring heb als taxichauffeur heb ik veel rijervaring opgedaan in zowel drukke steden als buitengebieden. Ik heb een goed verkeersinzicht en aanpassingsvermogen.
Ik rijd dan ook altijd zeer alert en observeer continu mijn omgeving. Ook wil ik graag mezelf verder bekwamen in dit vak door zo veel mogelijke cursussen te volgen en mijzelf te blijven verbeteren. Ik rijd al vanaf jonge leeftijd auto, waardoor mijn gevoel met de auto zeer goed ontwikkeld is.
Door mijn centrale woonplaats kan ik snel in vele steden en dorpen zijn zoals; Schoonhoven, Mijdrecht, Breukelen, Hilversum, Soest, Zeist, Nieuwegein en Culemborg. Maar ook in Den Bosch en Amsterdam.

 

Specialiteiten:
Mijn specialisatie is het zeer nauwkeurig bijhouden van de auto, zowel het exterieur als interieur moet bij mij altijd in perfecte staat zijn. Mijn rijstijl beschrijven vele mensen als rustig dat ik goed vooruit kijk en denk.

 

Ervaring:
Vanaf maart 2014 mijn chauffeurspas gehaald en sindsdien veel ervaring opgedaan met taxivervoer in mijn eigen bedrijf.
September 2016 mijn Directiechauffeur certificaat gehaald om mijzelf verder te specialiseren als chauffeur.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Alert, Ambitieus, Kwaliteitgericht, Stressbestendig

Auto

8 pax bus (Vito Viano klasse), Chauffeur zonder auto, Comfort klasse auto

Leeftijd

30-40

Certificaten

CCV-D1, Masterclass Psycologie van BRUSECO, Taxi Pas

Provincie

Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Taal

Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Blessurechauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Privechauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Werktijdchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur

Regio

Utrecht

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Buschauffeur, Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur, Zorg chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto