Dominique 2

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Anderen beschrijven mij als een betrouwbaar en loyaal persoon die altijd hard werkt. Zichzelf vaak wegcijfert voor het werk en in stresssituaties rustig blijft en overzicht bewaard. Zelf zie ik mij ook zo. Daarnaast ben ik ook een gezellig persoon met wie je over van alles in vertrouwen kunt praten. Ik ben woonachtig in Utrecht. Door mijn centrale woonplaats kan ik snel in vele steden en dorpen zijn zoals; Schoonhoven, Mijdrecht, Breukelen, Hilversum, Soest, Zeist, Nieuwegein en Culemborg.

 

Opleidingen:
EHBO/ BHV
2015 IEC Dekra
2016 Incidentmanagment masterclass van BRUSECO
Diverse rijopleidingen bij de politie.

 

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij nu via Chauffeur.nl

Als u mij kiest krijgt u een betrouwbare directiechauffeur in de regio Utrecht.Ik ken deze regio goed en ben dan ook bekend in Houten, Nieuwegein, Breukelen, Hilversum, Zeist en de andere dorpen rondom Utrecht.
Ik zorg ervoor dat u veilig, uitgerust en zo comfortabel mogelijk op uw bestemming aankomt. Ik heb niet alleen oog voor de rit maar desgewenst ook voor de beveiliging van de cliënt. 

 

Mijn specialiteiten:
Ik ben een stressbestendige chauffeur. De beveiliging van mijn VIP vind ik erg belangrijk en stel ik ook altijd voorop. Daarnaast heb ik ervaring met beveiligde ritten op hoge snelheid rijden. 

 

Ervaring:
Ik heb 20 jaar meerdere functies bekleed bij de politie. Zowel als teamlid als leidinggevende gewerkt bij meerdere specialistische eenheden.

 

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Alert, Betrouwbaar, Integer, Rustig

Auto

Chauffeur zonder auto

Leeftijd

40-50

Certificaten

AED, AIVD screening, ANWB Slipcursus, Auto te water training, Auto Veiligheidstraining, Baantraining van BRUSECO, Basisveiligheid VCA, BHV, CCV-D1, D1, DEKRA IEC D1, EHBO, Hogesnelheid training, IEC D1, Incident management van BRUSECO, Levensreddend handelen, Masterclass Psycologie van BRUSECO, Observatietraining, Omgaan met agressie en geweld training, Omgaan met agressie training, Rijvaardigheids Training bij BRUSECO, Security Driver / Close protection module

Provincie

Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland

Regio

Utrecht

Rijbewijs

Rijbewijs – B, Rijbewijs – C, Rijbewijs – C1

Taal

Duits, Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Bootchauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Marktplaatschauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Privechauffeur, Stretched limousinechauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Vakantiechauffeur, Vrachtwagenchauffeur, Werktijdchauffeur, Wintersportchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto