Asha

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Mensen beschrijven mij als een rustige, geduldige chauffeur die graag ontzorgt. Ik let op de kleine details zoals een flesje water in de auto, radio op de favoriete zender. Mij rij-kwaliteiten zijn goed. Ik rij vloeiend en comfortabel door het drukke verkeer. Mijn eigen auto is voorzien van WiFi waardoor u gewoon kunt werken (of ontspannen als u dat wenst). Ik ben voornamelijk operationeel op het gebied van de HighClass VIP vervoerders en weet de wensen van mijn gasten altijd te vervullen. Als professional regel ik graag ook uw time-management. Ik weet exact wanneer te vertrekken om op het juiste tijdstip aan te komen. Omdat ik veel ervaring heb als verpleegkundige ben ik ook de ideale zorgchauffeur voor mensen die extra aandacht nodig hebben tijdens de rit en bij bezoekje aan ziekenhuizen of behandelcentra. Hierin ben ik uniek. Ik ben breed inzetbaar.

 

Opleidingen:
2014 – Taxi certificaat CCV-T

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij nu via Chauffeur.nl

Met en zonder eigen auto beschikbaar.

Waarom kiest u voor mij?
U kiest voor mij als u een chauffeur zoekt die gasten altijd een gevoel van veiligheid en vertrouwen zal geven tijdens een rit. Ik ben sociaal en empathisch. Ik kan u in stilte vervoeren of een gezellig praatje met u maken, als u dit op prijs stelt. Ik ben een sociale chauffeur die graag ontzorgt. Ik ben verpleegkundige geweest. Die ervaring zet ik ook graag in als zorgchauffeur. Ik help graag een extra handje. Ik zal altijd mijn uiterste best doen u een zo fijn mogelijke rit te bezorgen. Bent u immobiel of heeft u extra zorg nodig dan ben ik uw zorgchauffeur. Doordat ik centraal tussen Amsterdam, Utrecht en Rotterdam woon heb ik een groot werkgebied en kan snel ter plaatse zijn in de gehele randstad.

 

Mijn specialiteiten:
Ik ben een rustige, geduldige chauffeur met veel affiniteit voor mijn vak chauffeur. Ik zal er altijd voor zorgen dat de rit zo soepel mogelijk verloopt. Ik vind persoonlijke aandacht voor u erg belangrijk. Een flesje water in de auto is de standaard. Doordat ik veel in grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Den-Haag en Utrecht heb gewerkt kan ik goed omgaan met drukke en stressvolle verkeerssituaties en zal dan ook niet snel voor verrassingen komen te staan. U bent bij mij in goede handen.

 

Ervaring:
2006 / 2014 –    In de zorg gewerkt als verpleegkundige.
2014 / Heden – Ik ben werkzaam als zakelijk en VIP taxi chauffeur (op afroep beschikbaar0 in de regio van Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag en Utrecht.

Certificaten en kenmerken

Regio

Amsterdam

Kernkwaliteit

Geduldig, Servicegericht, Stressbestendig, Volhardend

Auto

Chauffeur zonder auto, Luxe klasse auto

Certificaten

AED, ANWB Slipcursus, Basisveiligheid VCA, BHV, CCV-T, Chauffeurspas, EHBO, Levensreddend handelen, Omgaan met agressie en geweld training, Ondernemers Diploma Taxi, Taxi Pas, VCA

Provincie

Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland

Rijbewijs

Rijbewijs – B, Rijbewijs – BE

Taal

Duits, Engels, Frans, Hindoestaans, Nederlands, Surinaams

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Marktplaatschauffeur, Privechauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Werktijdchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur, Zorg chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto