Anno

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Ik ben een rustige chauffeur die goed kan anticiperen op het drukke verkeer van o.a. Amsterdam en op de wensen van mijn klanten. Door mijn ervaring als directiechauffeur ken zal ik u altijd vlot en comfortabel weten te vervoeren. Ik ben erg punctueel en stressbestendig.

 

Opleidingen:
2013, BRUSECO, CCV-D1
2017, EHBO
2012 Taxi pas, CCV-T
1972 Vrachtwagen chauffeur

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl en neemt de proef op de som!

Ik ben een bekwame rustige chauffeur uit de regio van Amsterdam. U kiest voor mij als u een chauffeur zoekt die vakbekwaam is en zijn werk met veel passie uitvoert. Ik vind het belangrijk dat mensen zich volledig op hun gemak voelen bij mij in de auto. Ik ben erg punctueel en zal dan ook altijd mijn uiterste best doen om U op tijd op uw bestemming te krijgen. Door mijn zeer ruime ervaring als chauffeur in en rondom Amsterdam kan ik u altijd goed de weg wijzen. Wilt u rustig werken of ontspannen een praatje maken? Beide kan, ik pas me volledig aan aan uw wensen.

Mijn specialiteiten:
Mijn specialiteit is het vlot maar altijd vloeiend door het drukke verkeer kunnen manoeuvreren. Zeker in het drukke verkeer van Amsterdam is het belangrijk om goed vooruit te kijken en snel te kunnen anticiperen. Door mijn opleiding als directiechauffeur beheers ik deze vaardigheid erg goed. Ik vind veiligheid en comfort erg belangrijk tijdens een rit.

 

Ervaring:
Sinds 1972 vrachtwagenchauffeur certificaat.
2012 – heden Werkzaam op de taxi/ uber.
2013 – Heden, voor diverse opdrachtgevers directiechauffeur ritten gedaan.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Proffesioneel, Punctueel, Stressbestendig, Zelfstandig

Auto

Chauffeur zonder auto

Certificaten

ANWB Slipcursus, Baantraining van BRUSECO, BHV, CCV-D1, CCV-T, Chauffeurspas, D1, EHBO, Incident management van BRUSECO, Masterclass autovisie van BRUSECO, Masterclass Psycologie van BRUSECO, Rijvaardigheids Training bij BRUSECO, Sociale Hygiëne certificaat, Taxi Pas

Provincie

Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland

Regio

Amsterdam

Rijbewijs

Rijbewijs – B, Rijbewijs – BE, Rijbewijs – C, Rijbewijs – C1, Rijbewijs – C1E, Rijbewijs -CE

Taal

Duits, Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Bootchauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Marktplaatschauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Privechauffeur, Stretched limousinechauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Vakantiechauffeur, Vrachtwagenchauffeur, Werktijdchauffeur, Wintersportchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto