Chauffeur huren

Home » Chauffeur huren

Chauffeur huren

Gemakkelijk en snel een chauffeur huren

Sinds 1990 is Chauffeur.nl is voor u het meest complete platform en juiste startpunt om uzelf goed te laten informeren over een inzetten van een chauffeur inhuren.

Zo kunt erop vertrouwen dat u de juiste keuze maakt, indien u over een stipte en professionele chauffeur wilt beschikken. Niet meer verder zoeken, maar met 1 vast adres met een aantoonbare reputatie.

Chauffeur.nl is hét platform voor chauffeurs en opdrachtgevers. Wist u dat Chauffeur.nl het langstzittende management kent binnen de markt van de chauffeursdiensten? Chauffeur.nl maakt onderdeel uit van de ChauffeurPRO groep.

Alle chauffeurs zijn gescreend, spreken hun talen, zijn DEKRA gecertificeerd (indien u dit wenst). De goed opgeleide directiechauffeurs zijn voor u beschikbaar. Of het nu om een privéchauffeur, Bobchauffeur of Zorgchauffeur gaat. Bij Chauffeur.nl zijn juist de professionele chauffeurs aangesloten die beschikken over veel ervaring, de juiste papieren en specifieke diensten. Om het voor zowel chauffeurs als opdrachtgevers gemakkelijk te maken, verzorgt Chauffeur.nl de rol als regisseur om beide partijen met elkaar in contact te brengen.

Een chauffeur huren gaat geheel op basis van uw wensen. Die kunt u kenbaar maken als u het formulier invult en zodra u dit formulier heeft ingediend, gaat Chauffeur.nl op zoek naar de chauffeur die bij u past. Wij zorgen dat de ritafspraak in orde gemaakt wordt en fungeren tevens als persoonlijke helpdesk. Een chauffeur huren is daarmee erg gemakkelijk, want u hoeft niet langer veel tijd te besteden aan uitzoekwerk, offertes opvragen en meer.

Via Chauffeur.nl weet u altijd precies waar u aan toe bent met een chauffeur huren en dat is natuurlijk erg prettig, nietwaar? U kan al voor één rit een chauffeur huren, maar ook voor meerdere ritten of periodieke ritten. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel en daar kan u van profiteren. Neem een kijkje bij al onze chauffeurs en ontdek de mogelijkheden.

Onze categorieën chauffeurs

Het gemak van een privé chauffeur huren

Via Chauffeur.nl kunt u altijd een een chauffeur boeken of reserven.

Het gemak van een privé chauffeur huren zit hem in het feit dat Chauffeur.nl enkel professionele en gescreende chauffeurs zal aanbieden. Wij zullen vanaf uw aanvraag tot aan de rit alles voor u regelen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en dat scheelt u vooral veel tijd en dus ook kosten. Ook rijdt elke chauffeur van Chauffeur.nl extra verzekerd dus als er iets mag voorvallen, dan is alles altijd 100% gedekt.

 

Diverse mogelijkheden

Chauffeur.nl is primair een platform om opdrachtgevers met chauffeurs in contact te brengen. Maar de mogelijkheden die hierbij komen kijken zijn zeer uiteenlopend. Ons aanbod van chauffeurs bestaat uit professionals die  diensten leveren variërend van directiechauffeur tot groepsvervoer en van VIP vervoer tot limousinevervoer.

  • Directiechauffeurs/Ambulancechauffeurs/Touringcarchauffeurs beschikbaar voor u,
  • Gescreend, verzekerd,
  • Speciaal opgeleid.
  • Door geheel Nederland.

Dat maakt voor veel opdrachtgevers dat ze vaak terugkeren om nieuwe chauffeurs te boeken voor komende ritten, evenementen, gelegenheden enzovoort. Ook voor u gaan wij graag aan de slag.  U kan ons natuurlijk ook altijd even bellen via 088-278 7777.

Persoonlijke chauffeur boeken

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.