Chauffeur Groningen

Home » Chauffeur Groningen

Woont en werkt u in de provincie Groningen? Dan is het goed voor te stellen dat u graag in die omgeving uw diensten wilt aanbieden. Via Chauffeur.nl kan dat. Onze website beschikt over professionele chauffeurs uit alle uithoeken van Nederland die in de nabije omgeving hun diensten aanbieden. Werken als chauffeur Groningen kan dus uitstekend, omdat opdrachtgevers specifiek op locatie kunnen zoeken.

Bij het aanmaken van uw profiel op Chauffeur.nl, kunt u kiezen in welke provincies u graag wilt werken. Dat kan natuurlijk alleen Groningen zijn, maar ook landelijk of zelfs internationaal. Zodra uw profiel is aangemaakt, kan u gevonden worden door opdrachtgevers. Deze kunnen via zoekopdrachten bijvoorbeeld provincies selecteren, zodat ze onder andere bij u uit kunnen komen. U verkrijgt hierdoor meer werk en u blijft actief als chauffeur Groningen.

Wat is voor u het voordeel bij het werken als chauffeur Groningen of in één van de andere provincies? Dat vertellen wij u graag. Vraag geheel vrijblijvend een informatiepakket aan, waarin wij u graag alles vertellen over onze doelstellingen rondom professionele chauffeurs, waaronder ook u valt!
Informatie aanvragen

 

Landelijke dekking

Het zojuist gegeven voorbeeld als chauffeur Groningen is slechts één optie. Chauffeur.nl biedt ruimte voor chauffeurs uit heel Nederland. U wilt werken als chauffeur Groningen? Geen probleem. U bent actief in Zuid-Holland en wil alleen in die provincie werken, ook geen probleem. Chauffeur.nl is flexibel, efficiënt en duidelijk.

Naast lokale chauffeurs worden er ook geregeld internationale chauffeurs gevraagd. Ook aan die vraag voldoet Chauffeur.nl maar al te graag. Rijdt u graag verder dan alleen de Nederlandse grenzen? Ook dan kunnen wij u mooie opdrachten bezorgen.

Internationale chauffeurs gevraagd

Er worden zeer regelmatig internationale chauffeurs gevraagd en aan die vraag willen wij graag voldoen. Chauffeur.nl is een platform waarop elke professionele chauffeur zichzelf kan profileren en aanbieden aan potentiële opdrachtgevers. Dit loopt behoorlijk uiteen. Zo kan het om een dienst als chauffeur Groningen gaan, alsook om landelijke en internationale diensten.

Bent u graag langdurig onderweg? Dan is de vraag naar internationale chauffeurs u op het lijf geschreven. Meld u aan, laat een profiel realiseren en biedt uw diensten als internationale chauffeur aan. Dit in diverse categorieën. Van gewoon personenvervoer tot directievervoer evenals luxe vervoer met limousines. Alles is mogelijk bij Chauffeur.nl en er is altijd iemand op zoek naar uw specialiteiten.

Aanmelden is snel en gemakkelijk gedaan bij Chauffeur.nl, wacht daarom niet langer en geniet van de diverse voordelen die wij u bieden.

Aanmelden als chauffeur

De voordelen van chauffeur.nl

 24 / 7 beschikbaar
 Gescreende chauffeurs
 Gemakkelijk en snel
 Voor alle typen chauffeurs
 1 of meerdere ritten in binnen- en buitenland

ChauffeurPRO Dienstengroep bestaat sinds 1990.
In dat jaar startte Paul Brussaard met zijn eerste onderneming: Brussaard Chauffeursdiensten. Samen met zijn compagnon Rob Boymans heeft Paul deze organisatie flink laten uitgroeien door een goede naam, tot de eerste landelijke chauffeursdienst in Nederland.

Inmiddels heeft de onderneming een nieuwe naam: Brussaard Mobility Solutions. Zij biedt hoogwaardig personenvervoer aan in geheel Nederland. Brussaard is de grootste intermediair op het terrein van gecertificeerde directiechauffeurs.

Als snel ontstond er behoefte aan goede opleidingen voor de directiechauffeurs. Door het ontbreken van een geschikte opleider, heeft Paul besloten een eigen opleidingsinstituut op te richten: BRUSECO, die zich direct onderscheid van andere opleiders. BRUSECO heeft haar CCV D en DEKRA vakopleiding voor directiechauffeurs compleet afgestemd op de wensen en actuele behoeftes van meer dan 5000 opdrachtgevers, die zij inmiddels heeft voorzien van een chauffeur. Hier ligt de basis van Chauffeur.nl.

Binnen Chauffeur.nl wordt het vak van chauffeur breder gepresenteerd, zodat ieder bedrijf of organisatie, over een professional achter het stuur kan beschikken. Met of zonder voertuig. De kennis en ervaring, opgedaan sinds 1990, wordt hiervoor omgezet in werving, selectie en het beschikbaar stellen van deze chauffeurs, met alle categorieën rijbewijzen.

U kunt hierbij de beste kandidaat kiezen.

Deze bedrijven maakten reeds gebruik van onze chauffeursdiensten

Dit is wat klanten mogen verwachten van onze chauffeursdiensten

Nederland

Actief in heel Nederland.

Chauffeurs op afstand regelen mogelijk.

certificering

Gekwalificeerde chauffeurs.

smartphone

24/7 bereikbaar

U kunt ons altijd bellen of mailen via:

(+31) 88-278 77 88 / info@chauffeur.nl

auto verzekering

Altijd een verzekerde chauffeur.

Wij verzorgen de volledige administratie.

chauffeur

Betrouwbare partner.

Meer dan 5000 opdrachtgevers geholpen.

ervaring

Ervaren partner met ruim 30 jaar ervaring

Hoe klanten onze chauffeursdiensten ervaren..

“Al ruim 25 jaar een betrouwbaar adres”

“Ik ken Chauffeur.nl als een betrouwbare leverancier van nette en keurige chauffeurs. Als mijn agenda druk is dan ga ik echt niet zelf rijden. Ik laat me graag weer naar huis brengen door een chauffeur van Chauffeur.nl na een lange dag. Het zijn altijd leuke mensen, die goed aanvoelen wat is wil. Echt een aanrader om zelf te ervaren!”

Vivian Boelen

RTV Utrecht, ANBO Ledenraad, www.vivianboelen.nl

“Voor mij een echte uitkomst”

Voor speciale gelegenheden is een chauffeur voor mij echt een uitkomst. Gewoon in mijn eigen auto. Zodat ik bij de hoofdentree kan uitstappen. Ik geef na afloop een evaluatie, dat behoort tot mijn professie. Bij Chauffeur.nl is dat altijd goed voor elkaar. De chauffeurs zijn goed getraind. Ik voel me veilig en vertrouw volkomen op mijn chauffeur. Al 8 jaar lang.”  

Jan Jaap van Weering

Protocol en Etiquette specialist, www.distinguished.nl

Wij zijn ook bereikbaar via

Welke chauffeur zoekt u?

Dien uw opdracht in en wij vinden uw chauffeur

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.
Uw opdracht wordt daarna direct uitgezet onder onze chauffeurs.