Zoek je werk als chauffeur? Fulltime of als ZZP-er? Als directiechauffeur of prive-chauffeur (dan heb je bij BRUSECO de opleiding bij voorkeur afgerond) of misschien als BE chauffeur, touringcarchauffeur? Chauffeur.nl helpt jou op weg! Chauffeur.nl wordt steeds vaker benaderd om de juiste kandidaten te selecteren voor vacatures. Dat vinden wij hartstikke leuk om te doen! Wat is er nu mooier dan jou aan een nieuwe baan te helpen? Ons team bestaat ook uit ervaren chauffeurs, dus we helpen jou graag als collega.

Daarom zijn we nu gestart met het actief plaatsen van vacatures.

Wat betekent dit voor jou? Dat betekent dat je de komende jaren mee kunt groeien met Chauffeur.nl. Samen met ons heb jij zicht op het laatste nieuws in jouw vakgebied.  Naast vacatures voor chauffeurs van onze eigen opdrachtgevers, speuren wij ook voor jou ons netwerk af voor vacatures van andere platforms. Dit betekent dat we ook vacatures plaatsen van derden, waarvoor Chauffeur.nl niet bemiddelt. Dat doen we als extra service voor jou.

 

Solliciteer op de vacatures die Chauffeur.nl voor jou heeft gevonden:

Ik wil werken als chauffeur