Chauffeur.nl gaat veranderen

Je hebt de afgelopen jaren leuke en interessante artikelen kunnen lezen op Chauffeur.nl. Wij zijn al sinds 1990 actief voor chauffeurs. Tegelijkertijd biedt internet ook steeds nieuwe mogelijkheden om vraag en aanbod van chauffeurs te matchen. Als Chauffeur.nl gaan we ons daarop richten. Ruim 32 jaar zijn we namelijk al actief in het matchen van vraag een aanbod van directiechauffeurs en taxichauffeurs. Dat gaan wij nu uitbreiden naar buschauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, chauffeurs met een BE rijbewijs, koeriers en pakketbezorgers.

We stoppen met het schrijven van artikelen. We gaan ons richten op het vinden van de juiste chauffeur.

Chauffeur.nl gaat zich verder ontwikkelen als marktplaats voor chauffeurs. Wij zijn er voor de chauffeurs, die graag achter het stuur plaatsnemen. We zijn er ook voor onze opdrachtgevers die specifieke chauffeurs zoeken. Dat aanbod en die vraag stemmen wij op elkaar af.

 

Vacatures
De vacatures blijven onderdeel uitmaken van Chauffeur.nl. Dus ben je op zoek naar een leuke en interessante (bij)baan? Zorg dan dat je regelmatig onze vacatures bekijkt.

Heeft u vacatures beschikbaar? Stuur dan uw vacature naar info@chauffeur.nl. Wij nemen dan graag contact met u op.

Bent u een werkgever en bent u op zoek naar (specifieke) chauffeurs? Bel dan met 088- 278 77 88 tijdens kantooruren met uw vraag. U kunt ook buiten kantooruren dit formulier invullen.