De ChauffeurPRO Dienstengroep biedt een totaaloplossing aan voor ondernemers en bedrijven die (op afroep) over chauffeurs willen beschikken. Groot geworden met hoogwaardig personenvervoer, gaat Paul Brussaard nu de markt op als specialistisch uitzendbureau voor chauffeurs.

“Deze beslissing ligt in het verlengde van de afgelopen 30 jaar en is een logische stap. Wij zijn als uitzendbureau (Chauffeur.nl) een echte specialist voor professionals achter het stuur. We hebben alles in eigen huis, zoals het gerenommeerde opleidingsinstituut BRUSECO. Deze opleider is specifiek gericht op chauffeurs. De deelnemers behalen hier kwaliteitscertificaten voor chauffeurs, zoals het CBR, IBKI, CCV en DEKRA. Wij weten wat een uitstekende chauffeur is. Daarnaast bieden wij al ruim 30 jaar directiechauffeurs en priv├ęchauffeurs aan via www.Brussaard.nl. Met die passie voor het vak scoren we hoog op klanttevredenheid. Onze domeinnaam staat voor wat wij zijn: Chauffeurs! We richten ons op de professionals achter het stuur”, aldus Paul Brussaard.

 

Standaard rijbewijs niet voldoende

De visie van Paul en zijn team is dat een standaard rijbewijs niet voldoende is om een professional achter het stuur te zijn. Grote ondernemingen die veel chauffeurs in dienst hebben kampen vaak met een groei aan schades en ongevallen. Dat moet anders, zo vindt Paul.

“Het is toch van de gekke dat zomaar iedereen in deze bedrijfswagens rond kan rijden, zonder enige screening vooraf. Vaak staat de bedrijfsnaam op het voertuig vermeld. Gevaarlijk rijgedrag of onoplettendheid van de bestuurder wordt door medeweggebruikers direct gekoppeld aan de naam van het bedrijf. Dat is geen goede reclame. Daar brengen wij verandering in. Wij screenen de chauffeurs, we testen ze en we bieden bedrijven de mogelijkheid om het rijgedrag van de chauffeurs te laten meten. Zo zien we bij iedere chauffeur waar de risico’s zitten. En daar coachen en trainen wij vervolgens op. Zo brengen wij de chauffeur naar het niveau van de professional achter het stuur”.

In 2021 start ChauffeurPRO in de regio Utrecht. Wilt u ontdekken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met Chauffeur.nl via 088- 278 77 88.

 

Wie zijn wij? Klik op het logo hieronder en lees hier verder: