Je moet er maar opkomen! Door het aanbieden van vervoersdiensten biedt Brussaard luxe suites aan voor aantrekkelijke tarieven voor gasten uit het buitenland, die graag het Eurovisie Song Festival willen bezoeken. Een leuk initiatief en goed voor professionele chauffeurs. Want zij kunnen deze gasten rondleiden in Nederland en deze chauffeurs mogen de gasten volledig ontzorgen!

Van oudsher rijdt Brussaard al voor Koningshuizen, Ambassades, Europese Commissie, Management Boards en speciale gasten in Nederland en Belgie. Nu het Eurovisie Songfestival zich aandient, staat Brussaard ook in Google op nummer 1 als het gaat om Transportation Services Eurovision Song Contest 2020 Rotterdam. Dat Brussaard inspeelt op dit evenement is hem niet vreemd. Sinds 1990 biedt Brussaard al services aan onder de naam www.valetparking.nl en www.vervoersregie.nl. Het zal je niet verbazen dat deze site chauffeur-2022.webstijlcms.nl ook tot zijn verzameling unieke domeinnamen behoort.

“Op 1 mei 2020 bestaan wij 30 jaar. En daar zijn wij trots op! We hebben een enorme trouwe klantenkring, door onze eersteklas service en kwaliteit. We zijn steeds vaker een partner in mobiliteit. Brussaard gaat daarom vanaf 1 mei 2020 haar activiteiten anders noemen. Dit wordt Brussaard High-Level Mobility Solutions B.V. Wij bieden oplossingen”, aldus de manager Andries Peeters. “Het Eurosongfestival is daar een voorbeeld van. Samen met het Landgoed Parc Broekhuizen en andere toplocaties buiten de randstad, hebben we een interessant arrangement kunnen samenstellen inclusief vervoer voor toprelaties van bedrijven die op Schiphol landen en graag ontspannen willen genieten van dit unieke evenement. Wij verzorgen het vervoer, terwijl de gastvrijheid in professionele handen is”.

Lees hier de speciale aanbieding van Brussaard voor de buitenlandse delegaties.