Achter het stuur, verhalen van een privéchauffeur

feb 1, 2020

Home » Actueel » Achter het stuur, verhalen van een privéchauffeur

Achter het stuur, verhalen van een privéchauffeur

Een boek vol met belevenissen

Auteur: Hans Ruiter

“Leuk om erover te lezen”! Dat vinden wij bij Chauffeur.nl. Want het is nog niet eerder gebeurd dat een privéchauffeur zijn of haar belevenissen aan het papier toevertrouwde. Op discrete en leuke wijze schrijft Hans over passie als privéchauffeur. Leuk geschreven, luchtig en kort. Zo kan je even wegzakken bij de belevenissen van een privéchauffeur op afroep.

Alle 150 verhalen met zijn belevenissen als privéchauffeur zijn eerder als blog verschenen op LinkedIn, maar zijn nu gebundeld in leuk leesboek. Deze verzameling van verhalen en de avonturen van Hans als chauffeur geven een goede indruk van zijn werkzaamheden.

Hans Ruiter is gepensioneerd maar niet minder gepassioneerd! Hij heeft gewerkt bij het Ministerie van Defensie, waarvoor hij ook nog sommige oud bekenden rondrijdt. Zo werkt dat: Hans biedt vertrouwen en onderhoudt een eigen uniek netwerk. Dan is dit boek een prachtige weerspiegeling van zijn nieuwe leven als privéchauffeur. Hans heeft er plezier in en dit vak is zijn nieuwe roeping: een vriendelijke en zorgzame privéchauffeur zijn voor zijn gasten.

Bestel het boek van Hans Ruiter. Het kost 19,50 euro inclusief verzendkosten en een bijdrage van € 6,00 aan het goede doel: KWF. Een mooi initiatief! Je kunt het ook via Bol.com bestellen, maar dan is er geen donatie mogelijk. Dus bestel dit via Chauffeur.nl en steun het goede doel!

Vraag het boek aan via info@chauffeur.nl en wij zorgen ervoor dat het boek naar jou wordt verstuurd. Of geef het iemand cadeau! Dan zorgen wij dat Hans jou een gesigneerd exemplaar toestuurt. In dat geval pakken wij het ook nog eens voor jou in.

Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

BrusArt Media 2020

 

 

 

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.