Vacature voor directiechauffeur Midden Nederland

jan 27, 2020

Home » Actueel » Vacature voor directiechauffeur Midden Nederland

Vacature voor directiechauffeur Midden Nederland

Directiechauffeur Raad van Bestuur Midden Nederland (opengesteld tot 5 februari 2020)

Wij zijn op zoek naar een directiechauffeur die graag vier dagen per week werkt en toch een 40-urige werkweek maakt. Je bent stipt, representatief, flexibel inzetbaar en altijd bereid om jouw beste been voor te zetten. Deze opdrachtgever wenst graag een directiechauffeur met een professionele beroepshouding, maar verliest de menselijke relatie nooit uit het oog. (Deze vacature is reeds ingevuld).

Je bent bereid om de komende jaren bij dit bedrijf aan de slag te gaan, want discretie en integriteit zijn belangrijke waarden. Je bent minimaal CCV D opgeleid, maar met voorkeur heb jij het DEKRA D1 certificaat behaald. De opdrachtgever hecht grote waarde aan jouw professionele beroepshouding. Hierbij horen de aspecten waarvoor jij bent geëxamineerd, zoals de deur openhouden, gesprekstechnieken, gastvrijheid, comfortabel rijden en discretie. Ook ben je servicegericht en denk je vooruit. Je neemt ook initiatief en blijft niet afwachten. Je steekt graag de handen uit de mouwen. Je beschikt over een recente Verklaring Omtrent Gedrag en een Medische verklaring (of je bent bereid om die te gaan halen). Je beschikt over een geldig certificaat Directiechauffeur geëxamineerd door de DEKRA of CCV D.

Deze opdrachtgever biedt je een baan voor het leven. De insteek is dat een vertrouwensvolle langdurige dienstbetrekking tot de mogelijkheden behoort. Je gaat eerst enige tijd via een intermediair aan de slag, waarna wordt besloten of een vaste dienstbetrekking tot de mogelijkheden behoort. Het moet wederzijds klikken. Deze periode ga je aan de slag via het werving en selectiebureau  Brussaard Chauffeursdiensten BV.

Het salaris wordt vooraf met jou besproken en vastgesteld. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring en certificering.

Wil jij solliciteren of meer informatie? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatiebrief en kopie certificaat naar:

Brussaard Chauffeursdiensten BV:

T.a.v. de heer P. Brussaard

Email: p.brussaard@brussaard.nl 

 

Nadat je hebt gesolliciteerd, wordt telefonisch contact met je opgenomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.