Chauffeur Risico Profiel

dec 6, 2019

Home » Actueel » Chauffeur Risico Profiel

Chauffeur Risico Profiel

Chauffeur.nl heeft een speciale test beschikbaar, die jou verder helpt als bestuurder of chauffeur om jouw rijvaardigheid sterk te verbeteren. Het Chauffeur Risico Profiel is een online test van ongeveer een half uur. Het is een betrouwbare en uitgebreid test waarin een objectief inzicht gegeven wordt in jouw persoonlijke risicogedrag in het verkeer en belangrijker nog: waarom?

Deze test kan op welk moment op elke locatie worden gemaakt, waar een internetverbinding aanwezig is. Je ontvangt direct een terugkoppeling in de vorm van een rapportage. Uit deze rapportage kan indien gewenst een jou toegesneden opleidingstraject worden uitgewerkt.

Wil je een stap verder gaan? Doe dan een kleine rijtraining, waarbij je nog beter leert autorijden. Zo krijg je een heel goed beeld over jouw eigen rijstijl en krijg je terugkoppeling over wat je goed doet en waar je nog aan kunt werken. Dit leidt ertoe dat je veiliger aan het verkeer gaat deelneemt en risico’s, door jou veroorzaakt, uitsluit of veel kleiner maakt. Als je een risico neemt, maak jij die keuze.

De investering in jouw rijvaardigheidstraining wordt hierdoor sneller terugverdiend

Vraag jouw persoonlijke Chauffeur Risico Profiel aan bij BRUSECO via info@bruseco.nl. Dit is onze Founding Partner van Chauffeur.nl.

 

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.