Aanmelden chauffeur

Home » Aanmelden chauffeur

Aanmelden chauffeur

Hartelijk welkom bij Chauffeur.nl!

Chauffeur.nl is dé online portal waar je als zelfstandige chauffeur gemakkelijk wordt gevonden. Belangrijk, want een goede vindbaarheid en zichtbaarheid in een groot netwerk betekent voor jou als ondernemer direct meer omzet. Wil je je aanmelden als chauffeur? Volg dan de sollicitatieprocedure via Brussaard!

Direct aanmelden

 

Altijd werk voor chauffeurs met meerwaarde!

Goede zelfstandige chauffeurs zijn altijd in trek. Dat geldt voor alle specialisaties, van directie- tot vrachtwagenchauffeur, van studentchauffeur tot BOB. Maar ook voor mensen met ervaring in de zorg of bij koeriers- en touringcarbedrijven. Op Chauffeur.nl komen allerlei verschillende opdrachten aan bod. En samen vormen we de nummer 1 portal van chauffeurs in Nederland. Hoe meer chauffeurs zijn aangesloten, hoe hoger onze positie. En dat betekent u direct vindbaar wordt binnen uw regio en op landelijk niveau.

De voordelen op een rijtje

Chauffeur.nl is de makkelijkste en snelste manier voor chauffeurs om ritten te krijgen. Bezoekers van deze portal leggen via een ingenieus logistiek systeem rechtstreeks contact met een chauffeur in hun buurt. Dat zal steeds vaker ook in jouw buurt het geval zijn. Het is dus aantrekkelijk voor jou, als zelfstandige, om je aan te sluiten bij Chauffeur.nl. Je beschikt over een eigen planning.

Dat biedt vele voordelen, zoals:

  • Chauffeur.nl werft klanten voor je via hoge posities binnen de zoekmachines, via TV uitzendingen, radiospots en krantenberichten,
  • Je lift mee op de nummer 1 Portal in Nederland voor zelfstandige chauffeurs,
  • Je bent altijd online vindbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week en wordt voortaan sneller gevonden in jouw eigen regio!
  • Chauffeur.nl fungeert als jouw buitendienst; de werving van opdrachtgevers gaat continu door via internet!
  • Je beschikt over een prima netwerk waarbinnen je al je diensten kenbaar kunt maken,
  • Chauffeur.nl brengt je in contact met potentiële klanten,
  • Je blijft volledig zelfstandig; je maakt zelf afspraken met de klant en voert opdrachten zelfstandig uit,
  • Je kunt jezelf bijscholen via http://www.bruseco.nl
  • Wij ondersteunen je als zelfstandig ondernemer met adviezen en cursussen,
  • Jouw omzet groeit mee met het succes van de site!

Beroepscode Chauffeur

Als deelnemer aan Chauffeur.nl en als vakspecialist ben je verbonden aan een professioneel netwerk van chauffeurs. Je dient daarom ook de Beroepscode Chauffeur te ondertekenen. Hierin spelen betrouwbaarheid, vakkundigheid, discretie, integriteit (ik doe wat ik beloof) en stiptheid een belangrijke rol. Door ondertekening van deze Beroepscode garandeer je dat je integer, professioneel en betrouwbaar bent.

Chauffeur.nl is een initiatief van Brussaard Chauffeursdiensten en BRUSECO.

Marketing via Facebook, LinkedIn en andere media

Chauffeur.nl streeft naar de hoogste positie in Google, zodat je beter vindbaar bent en blijft. Chauffeur.nl is specialist in het online aanbieden van zelfstandig gevestigde chauffeurs. Wij werven opdrachtgevers en jij profiteert mee van meer dan 27 jaar marketing- en communicatie-ervaring. Jouw handen moeten vooral aan het stuur zitten. Wij doen de marketing en zorgen voor continuïteit.

Enthousiast geworden? Meld je aan!

Je aanmelden als chauffeur, kan via Brussaard. Klik op de onderstaande button om de vacature te lezen of om direct te solliciteren.

Vacature bekijken Direct solliciteren

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.