Aanmelden chauffeur

Hartelijk welkom bij Chauffeur.nl!

Chauffeur.nl is dé online portal waar je als zelfstandige chauffeur gemakkelijk wordt gevonden. Belangrijk, want een goede vindbaarheid en zichtbaarheid in een groot netwerk betekent voor jou als ondernemer direct meer omzet.

Direct aanmelden

Altijd werk voor chauffeurs met meerwaarde!

Goede zelfstandige chauffeurs zijn altijd in trek. Dat geldt voor alle specialisaties, van directie- tot vrachtwagenchauffeur, van studentchauffeur tot BOB. Maar ook voor mensen met ervaring in de zorg of bij koeriers- en touringcarbedrijven. Op Chauffeur.nl komen allerlei verschillende opdrachten aan bod. En samen vormen we de nummer 1 portal van chauffeurs in Nederland. Hoe meer chauffeurs zijn aangesloten, hoe hoger onze positie. En dat betekent u direct vindbaar wordt binnen uw regio en op landelijk niveau.

 

De voordelen op een rijtje

Chauffeur.nl is de makkelijkste en snelste manier voor chauffeurs om ritten te krijgen. Bezoekers van deze portal leggen via een ingenieus logistiek systeem rechtstreeks contact met een chauffeur in hun buurt. Dat zal steeds vaker ook in jouw buurt het geval zijn. Het is dus aantrekkelijk voor jou, als zelfstandige, om je aan te sluiten bij Chauffeur.nl. Je beschikt over een eigen planning.

Dat biedt vele voordelen, zoals:

Chauffeur.nl werft klanten voor je via hoge posities binnen de zoekmachines, via TV uitzendingen, radiospots en krantenberichten,

• Je lift mee op de nummer 1 Portal in Nederland voor zelfstandige chauffeurs,

• Je bent altijd online vindbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week en wordt voortaan sneller gevonden in jouw eigen regio!

Chauffeur.nl fungeert als jouw buitendienst; de werving van opdrachtgevers gaat continu door via internet!

• Je beschikt over een prima netwerk waarbinnen je al je diensten kenbaar kunt maken,

Chauffeur.nl brengt je rechtstreeks in contact met potentiële klanten,

• Je blijft volledig zelfstandig; je maakt zelf afspraken met de klant en voert opdrachten zelfstandig uit,

• Je kunt jezelf bijscholen via http://www.bruseco.nl

• Wij ondersteunen je als zelfstandig ondernemer met adviezen en cursussen,

• Jouw omzet groeit mee met het succes van de site!

 

Beroepscode Chauffeur

Als deelnemer aan  Chauffeur.nl en als vakspecialist ben je verbonden aan een professioneel netwerk van chauffeurs. Je dient daarom ook de Beroepscode Chauffeur te ondertekenen. Hierin spelen betrouwbaarheid, vakkundigheid, discretie, integriteit (ik doe wat ik beloof) en stiptheid een belangrijke rol. Door ondertekening van deze Beroepscode garandeer je dat je integer, professioneel en betrouwbaar bent.

Chauffeur.nl is een initiatief van Brussaard Chauffeursdiensten en BRUSECO. 

Als lid van Chauffeur.nl blijf je volledig zelfstandig in je werk. Het lidmaatschap betekent dat de werving van klanten via de portal loopt en dat je profiteert van de gezamenlijke marketing inspanningen. Per opdracht breng je een offerte uit aan de back-office. De Back-office kiest dan voor de offerte die het beste past bij de aanvraag.

Marketing via Facebook, LinkedIn en andere media

Chauffeur.nl streeft naar de hoogste positie in Google, zodat je beter vindbaar bent en blijft. Chauffeur.nl is specialist in het online aanbieden van zelfstandig gevestigde chauffeurs. Wij werven opdrachtgevers en jij profiteert mee van meer dan 27 jaar marketing- en communicatie-ervaring. Jouw handen moeten vooral aan het stuur zitten. Wij doen de marketing en zorgen voor continuïteit.

 

Enthousiast geworden? Meld je aan!

Vul hieronder je gegevens in en verstuur ze naar Chauffeur.nl. Je ontvangt dan snel alle informatie over deelnamevoorwaarden voor Chauffeur.nl.

 

 

Formulier - Chauffeur aanmelden

  • Gegevens:

  • Profiel invulling:

  • Kernkwaliteiten:

  • Mijn specialiteiten:

  • Ervaring:

  • Vaardigheden en persoonsomschrijving:

  • Opleidingen, certificaten en trainingen:

  • Talen:

Hulp nodig?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Wij zijn op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar via:

T: 088 278 77 77
E: info@chauffeur.nl

Heb je meer chauffeurs nodig of heb je speciale wensen? Laat het ons weten!
Alles is mogelijk; of het nu om een of twintig chauffeurs gaat, wij regelen het!

Formulier - Wij zoeken Chauffeur

Geef aan wat je zoekt en wij regelen een passende chauffeur. Wel zo makkelijk. Als je speciale verzoeken heb kun je dit vermelden in het opmerkingenveld.
  • Kun je een korte omschrijving geven van de opdracht en de wensen?

Meer weten?

Wil je meer informatie over (de werkwijze) van Chauffeur.nl?
Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.

Informatiepakket Overzicht chauffeurs