Aanmelden als chauffeur

Home » Aanmelden als chauffeur

Aanmelden als chauffeur

Welkom bij het nummer 1 platform voor directiechauffeurs en privechauffeurs!

Chauffeur.nl een unieke gelegenheid om uw vindbaarheid te vergroten. U bent zelfstandig chauffeur en u wilt natuurlijk beter gevonden worden binnen uw regio. Dat kan via Chauffeur.nl.

Chauffeur.nl wordt mede mogelijk gemaakt door de SafeDriveCompany, eigenaar van BRUSECO. Dit is in Nederland de marktleider in vakopleidingen voor directie- en privé-chauffeurs op diverse terreinen. Als u goed bent opgeleid, maakt u het verschil als directie- of privéchauffeur. Dat kan met of zonder auto zijn. En dan geven wij u graag het podium!

Bent u op zoek naar een (bij)baan als (directie)chauffeur of privéchauffeur?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze sollicitatieprocedures verlopen via BRUSECO. Dit instituut werft en selecteert directiechauffeur en chauffeurs op afroep voor tientallen organisaties en intermediairs.

 

Directiechauffeurs en prive-chauffeurs gezocht: met en zonder eigen auto

Heeft u een eigen auto? Dan valt u onder de Wet Personenvervoer. Ook helemaal prima! Ook dan kunt u op het podium bij Chauffeur.nl. We zijn op zoek naar chauffeurs met een eigen auto (Diverse groene klasse, V klasse, E klasse, S klasse of andere gelijkwaardige merken).

Rijdt u in de auto van uw client? Dan bent u directiechauffeur of privé-chauffeur. Graag maken wij nader kennis met u!

Vul onderstaand formulier uitgebreid in. De recruiter neemt daarna contact met u op.

Team Chauffeur.nl

088-278 77 77

Chauffeur.nl is een initiatief van SafeDriveCompany. Deze onderneming is oprichter en eigenaar van BRUSECO, Brussaard Chauffeursdiensten en Chauffeur.nl.

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.