Aanmelden als chauffeur

Wat leuk dat u interesse heeft om ook gebruik te maken van het nummer 1 platform voor chauffeurs!

Chauffeur.nl een unieke gelegenheid om uw vindbaarheid te vergroten. U bent zelfstandig chauffeur en u wilt natuurlijk beter gevonden worden binnen uw regio of zelfs landelijk.

Vult u s.v.p. het onderstaande formulier zo uitgebreid mogelijk in. Dit vormt de basis van uw presentatie op Chauffeur.nl. 

Zodra u de gegevens heeft ingevuld nemen wij contact met u op voor het maken van de afspraak (Liftersmoment). Tijdens die afspraak maken wij van u een chauffeursprofiel met twee of drie mooie portretfoto’s. Chauffeur.nl zorgt ervoor dat u een eigen internetpagina krijgt. En daarmee willen we hoog scoren in de alle zoekmachines.

Uw online inschrijving is voor ons het signaal dat wij u kunnen bellen voor het maken van deze afspraak. U ontvangt dan ook de factuur inclusief btw.

 

U dient nu eerst uw profiel in te vullen. Dit is de basis voor onze bespreken en de opmaak van uw eigen internetpagina op Chauffeur.nl. Daarna wordt u gebeld door Michiel van de Water voor het maken van de afspraak voor het Liftersmoment.

Neem ook een uittreksel Kamer van Koophandel mee (mag kopie zijn). Daarnaast willen wij graag een kopie van uw rijbewijs (voor en achterkant) ontvangen. Neem ook uw CV mee. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers meer vertellen over uw achtergrond.

TIP:

Omschrijf goed wat u uniek maakt als chauffeur. U moet onderscheidend zijn en meerwaarde bieden. Want dat vergroot direct de aantrekkingskracht van uw profiel. Wij helpen u graag verder, mocht u er niet helemaal uitkomen.

U bent hartelijk welkom! Kent u nog collega-chauffeurs die ook mee willen doen? Wijs ze dan op dit unieke platform. Hoe meer chauffeurs zich aansluiten, hoe hoger onze positie binnen de zoekmachines! Dat is in ieders belang!

Veel succes met het invullen van uw profiel op Chauffeur.nl!

 

Team Chauffeur.nl

088-278 77 88

Chauffeur Aanmelden

  • Gegevens:

  • Profiel invulling:

  • Kernkwaliteiten:

  • Mijn specialiteiten:

  • Ervaring:

  • Vaardigheden en persoonsomschrijving:

  • Opleidingen, certificaten en trainingen:

  • Talen:

Hulp nodig?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Wij zijn op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar via:

T: 088 278 77 88
E: info@chauffeur.nl

Heb je meer chauffeurs nodig of heb je speciale wensen? Laat het ons weten!
Alles is mogelijk; of het nu om een of twintig chauffeurs gaat, wij regelen het!

Als je wilt, zoeken wij de juiste chauffeur voor je

Geef aan wat je zoekt en wij regelen een passende chauffeur. Wel zo makkelijk. Als je speciale verzoeken heb kun je dit vermelden in het opmerkingenveld.
  • Kun je een korte omschrijving geven van de opdracht en de wensen?

Meer weten?

Wil je meer informatie over (de werkwijze) van Chauffeur.nl?
Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.

Informatiepakket Overzicht chauffeurs