Aanmelden als chauffeur

Welkom bij het nummer 1 platform voor directiechauffeurs en privechauffeurs!

Chauffeur.nl een unieke gelegenheid om uw vindbaarheid te vergroten. U bent zelfstandig chauffeur en u wilt natuurlijk beter gevonden worden binnen uw regio. Dat kan via Chauffeur.nl.

Chauffeur.nl wordt mede mogelijk gemaakt door BRUSECO. Dit is in Nederland de marktleider in vakopleidingen voor directie- en privé-chauffeurs op diverse terreinen. Als u goed bent opgeleid, maakt u het verschil als directie- of privéchauffeur. Dat kan met of zonder auto zijn. En dan geven wij u graag het podium!

Bent u op zoek naar een (bij)baan als (directie)chauffeur of privéchauffeur? Of bent u zelfstandig chauffeur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze sollicitatieprocedures verlopen via Brussaard.nl

Vacature bekijken Direct solliciteren

Directiechauffeurs en prive-chauffeurs gezocht: met en zonder eigen auto

Heeft u een eigen auto? Dan valt u onder de Wet Personenvervoer. Ook helemaal prima! Ook dan kunt u op het podium bij Chauffeur.nl. We zijn regelmatig op zoek naar professionele directiechauffeurs met een eigen auto (V klasse, E klasse, S klasse of andere gelijkwaardige merken).

Rijdt u in de auto van uw client? Dan bent u directiechauffeur of privé-chauffeur. Graag maken wij nader kennis met u!

Als u bij BRUSECO een opleiding volgt als directiechauffeur, TaxiPlus Chauffeur of chauffeur op afroep, dan kunt u kosteloos meeliften op het succes van Chauffeur.nl. BRUSECO betaalt dan uw podiumplaats op Chauffeur.nl! Vraag gerust informatie aan.

Vul onderstaand formulier uitgebreid in. De recruiter neemt daarna contact met u op. Neemt ook eens een kijkje op http://www.brussaard.nl . Dat is onze moederorganisatie. Samen met de professionele backoffice van Brussaard Chauffeursdiensten verzorgen wij ook uw aanvragen en reserveringen.

Heeft u nog geen informatie ontvangen van BRUSECO? Wij sturen u dit graag vrijblijvend toe, nadat wij uw profiel hebben ontvangen.

Team Chauffeur.nl

088-278 77 77

Hulp nodig?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Wij zijn op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar via:

T: 088 278 77 77
E: info@chauffeur.nl

Heb je meer chauffeurs nodig of heb je speciale wensen? Laat het ons weten!
Alles is mogelijk; of het nu om een of twintig chauffeurs gaat, wij regelen het!

Wij zoeken een Chauffeur voor je

Geef aan wat je zoekt en wij regelen een passende chauffeur. Wel zo makkelijk.
  • Kun je een korte omschrijving geven van de opdracht en de wensen?

Meer weten?

Wil je meer informatie over (de werkwijze) van Chauffeur.nl?
Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.

Informatiepakket Overzicht chauffeurs