Aanmelden als chauffeur

Wat leuk dat u interesse heeft om ook gebruik te maken van het nummer 1 platform voor chauffeurs!

Chauffeur.nl een unieke gelegenheid om uw vindbaarheid te vergroten. U bent zelfstandig chauffeur en u wilt natuurlijk beter gevonden worden binnen uw regio of zelfs landelijk.

Indien u zelfstandig chauffeur bent (u bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel) of u bent werkzaam bij een corporate member van Chauffeur.nl, dan vult u onderstaande gegevens in om zo een profiel samen te stellen waarmee u op Chauffeur.nl komt te staan.

Als u de gegevens volledig invult ontvangt u van ons  nadere informatie per email. Is alles geregeld? Dan maken wij van u een prachtig profiel met twee of drie mooie foto’s. Chauffeur.nl zorgt ervoor dat u een eigen internetpagina krijgt. En daarmee willen we hoog scoren in de alle zoekmachines.

Uw online inschrijving is volledig vrijblijvend. Pas als u zich aanmeldt voor de liftersdag wordt uw inschrijving definitief. U tekent dan ook de samenwerkingsovereenkomst (of uw werkgever doet dit namens u).

TIP: Omschrijf goed wat u uniek maakt als chauffeur. U moet onderscheidend zijn en meerwaarde bieden. Want dat vergroot direct de aantrekkingskracht van uw profiel. Wij helpen u graag verder, mocht u er niet helemaal uitkomen.

U bent hartelijk welkom! Kent u nog collega-chauffeurs die ook mee willen doen? Wijs ze dan op dit unieke platform. Hoe meer chauffeurs zich aansluiten, hoe hoger onze positie binnen de zoekmachines! Dat is in ieders belang!

Veel succes met het invullen van uw profiel op Chauffeur.nl!

Chauffeur Aanmelden

  • Gegevens:

  • Profiel invulling:

  • Kernkwaliteiten:

  • Mijn specialiteiten:

  • Ervaring:

  • Vaardigheden en persoonsomschrijving:

  • Opleidingen, certificaten en trainingen:

  • Talen:

Hulp nodig?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Wij zijn op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar via:

T: 088 278 77 88
E: info@chauffeur.nl

Heb je meer chauffeurs nodig of heb je speciale wensen? Laat het ons weten!
Alles is mogelijk; of het nu om een of twintig chauffeurs gaat, wij regelen het!

Als je wilt, zoeken wij de juiste chauffeur voor je

Geef aan wat je zoekt en wij regelen een passende chauffeur. Wel zo makkelijk. Als je speciale verzoeken heb kun je dit vermelden in het opmerkingenveld.
  • Kun je een korte omschrijving geven van de opdracht en de wensen?

Meer weten?

Wil je meer informatie over (de werkwijze) van Chauffeur.nl?
Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.

Informatiepakket Overzicht chauffeurs