Chauffeur.nl, we zijn steeds vaker onderweg!

We zijn als eerste landelijke chauffeursdienst in Nederland natuurlijk trots dat we binnenkort ons 29 jarige bestaan mogen vieren. Meer dan 4.500 opdrachtgevers hebben gebruik gemaakt van de Chauffeur.nl sindsdien.

Met deze domein Chauffeur.nl hebben we het idee opgevat om zzp-directiechauffeurs en professionele toeleveranciers het podium te geven. En wel via www.chauffeur.nl. Zo brengen wij vraag en aanbod van vervoer van personen bij elkaar.

Zo zijn we verschenen op Televisie bij RTL Autowereld, hebben we op grote reclamelichtmasten gestaan en is de HEMA een grote landelijke actie met ons begonnen.

Het concept zoals we dat voor ogen hadden, werkte niet zoals we hadden gewenst. Natuurlijk zijn we trots op die nummer 1 google positie, maar het bleek dat niet iedere chauffeur werd gekozen. Ook kregen we steeds meer last minute-aanvragen en vraag naar taxidiensten, buschauffeurs en vrachtwagenchauffeurs. We braken ons hoofd over hoe het dan anders zou moeten… want wij gunnen de opdrachtgever altijd de beste denkbare vervoersoplossing. Daar is dit platform voor bedoeld. Hoe kunnen we, met alle techniek, ervoor zorgen dat vraag en aanbod elkaar ontmoet via het platform Chauffeur.nl?

 

 

Daarom is besloten door SafeDriveCompany om het gehele platform Chauffeur.nl in 2019 geheel om te bouwen. Speciaal voor jou.

Als eerste landelijke chauffeursdienst (1990)  hebben we nog het nodige huiswerk te doen. Eerst zullen wij als SafeDriveCompany onze onderneming Brussaard Chauffeursdiensten geheel nieuw vormgeven. Bij Brussaard Chauffeursdiensten speelt kwaliteit en persoonlijke service de hoofdrol en staat de DEKRA en CCV D gecertificeerde directiechauffeur centraal. Ook de logistieke diensten en services voor toplocaties (www.valetparking.nl) en het vervoer (www.congresvervoer.nl) worden via Brussaard aangeboden. Dit vraagt om vakwerk, om ervaring en om professioneel projectmanagement. Centraal staat het hoogwaardige vervoer met persoonlijk contact vanuit Brussaard. Met een landelijke dekking. Dus Brussaard staat voor hoogwaardig en kwalitatief aanbod van personenvervoer (met en zonder voertuig) van 1 tot 1.000 voertuigen. Het telefoonnummer is hiervoor bekend: 088-278 7777.

 

Chauffeur.nl zal zich ontwikkelen als het platform voor diverse soorten chauffeursdiensten. Zo kan je ook een bob-chauffeur vinden, of een studentchauffeur. Chauffeurs van diverse categorieën, waaronder ook zzp-directiechauffeurs die graag beschikbaar zijn om alle soorten opdrachtgevers van dienst te zijn. Vanuit eigen naam en voor eigen rekening.

Hier kan de zelfstandige (gecertificeerde) chauffeur zichzelf ook vindbaar maken in zijn of haar eigen regio. Want voor iedere vorm van aanbod bestaat ruimte binnen Chauffeur.nl. Via Chauffeur.nl vindbaar zijn voor nieuwe opdrachtgevers. Samen staan we dan op nummer 1 van alle zoekmachines. Zo kunnen gecertificeerde directiechauffeurs (met en zonder eigen autor) zich presenteren aan de markt.

Maar ook andere ondernemers die toegevoegde waarde bieden met hun vervoersdiensten kunnen meedoen met dit platform voor chauffeurs. Zo ontmoet vraag en aanbod elkaar. Denk hierbij aan chauffeursdiensten, taxiondernemingen, limousinebedrijven en touringcarbedrijven. Ook zij krijgen het podium via Chauffeur.nl.

Wel zal SafeDriveCompany zorgen voor een kwaliteitstoets voor betrouwbaarheid en veiligheid. Zo wordt er nu gedacht aan een screening vooraf door BRUSECO, voordat de chauffeur wordt gepresenteerd.

Wil jij ook met jouw onderneming meeliften met Chauffeur.nl? Wat kan jij toevoegen? Laat het ons weten. Wees welkom om  mee te denken. Nu kan je nog een bijdrage leveren. Laat gerust weten als je partner wilt worden.

Stuur een mail naar info@chauffeur.nl en geef aan wat je graag wilt bijdragen. En volg ons via Facebook. Daar zullen we de updates en ontwikkelingen publiceren.

Tot snel!

Paul Brussaard & Team, SafeDriveCompany

NB www.Chauffeur.nl wordt financieel ondersteund door –SafeDriveCompany-, eigenaar van BRUSECO  en Brussaard Chauffeursdiensten.

Sorry, comments are closed for this post.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Wij zijn op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar via:

T: 088 278 77 77

E: info@chauffeur.nl

Heb je meer chauffeurs nodig of heb je speciale wensen? Laat het ons weten!
Alles is mogelijk; of het nu om een of twintig chauffeurs gaat! Wij regelen het!

Wij zoeken een Chauffeur voor je

Geef aan wat je zoekt en wij regelen een passende chauffeur. Wel zo makkelijk.
  • Kun je een korte omschrijving geven van de opdracht en de wensen?

Meer weten?

Wil je meer informatie over (de werkwijze) van Chauffeur.nl?
Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.

Informatiepakket Overzicht chauffeurs