Het voordeel van een student chauffeur bij Chauffeur.nl

Student ChauffeurAl sinds 1990 worden er in Nederland studenten chauffeurs aangeboden en via Chauffeur.nl kunt u sinds de intrede van het internet in 1994 ook uw studenten chauffeur reserveren. Gemakkelijk, snel en duidelijk, want een studenten chauffeur rijdt u in uw eigen auto. Daarmee doet de student chauffeur zich onderscheiden van bijvoorbeeld een taxichauffeur en dat merkt u gelijk in uw portemonnee.

Een student chauffeur is flexibel inzetbaar. Sommigen beschikken over een OV-jaarkaart, waardoor ze gratis of met korting kunnen reizen via het openbaar vervoer. Dit maakt het voor hen erg gemakkelijk om op locatie te komen, zonder dat u daarvoor (extra) kosten dient te maken. Bovendien hebben studenten een hoge gunfactor, ze zijn jong, hebben vaak een leuk praatje en pakken graag werk aan.

Ook is het voor de student chauffeur veelal erg leuk om in auto’s te rijden die ze (nog) niet kunnen betalen en daarnaast vinden ze autorijden erg leuk. Allemaal voordelen waar u van kunt genieten en dat zonder al te hoge kosten. Een leuk avondje uit in een restaurant en nadien wordt u door de student chauffeur opgehaald en thuisgebracht en dat in uw eigen auto. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Eisen die gelden voor de studenten chauffeurs

Chauffeur.nl neemt vanzelfsprekend niet lukraak iedere student met een rijbewijs aan. Wij stellen eisen voordat wij iemand daadwerkelijk inzetten. Daarnaast kan u zelf eisen aan een student stellen, denk bijvoorbeeld aan een afgelegde rijtest, de beschikking hebben over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en meer. U kunt op basis van uw eisen zelf een keuze maken.

Bij Chauffeur.nl kiest u de student chauffeur die bij u past. U kunt in uw eigen regio kijken wie er voor u beschikbaar is en via onze website kunt u nadien op gemakkelijke wijze de chauffeur reserveren. Wij zullen voor u de rest regelen terwijl u geniet van de flexibiliteit en de aantrekkelijke tarieven die wij hanteren.

Verschillende eisen die voor u van belang kunnen zijn:

  1. Is de student chauffeur verzekerd tijdens het rijden in uw auto?
  2. Heeft de student chauffeur een Verklaring Omtrent Gedrag (gescreend)?
  3. Heeft de studenten chauffeur een protocol ondertekend dat hij of zij geen foto’s mag maken van uw auto, want dat kan op social media verschijnen en dat is niet prettig doch verstandig.
  4. Heeft de studenten chauffeur verklaard uw auto niet voor eigen gebruik in te zetten tijdens de wachttijden?

Hierover vragen? Wij kunnen u adviseren en meer toelichting geven. Wij werken uitsluitend met betrouwbare studenten chauffeurs, maar als u graag nog met een medewerker spreekt dan zitten wij voor u klaar. Neem contact op met Chauffeur.nl via 088-278 77 88 of via info@chauffeur.nl.

Verschillende mogelijkheden

Studenten chauffeursWij richten ons met onze website op alle categorieën chauffeurs. Dit kunnen taxi chauffeurs zijn, maar ook directiechauffeurs, seniorenchauffeurs en studenten chauffeurs. Zo valt er voor iedereen een geschikte chauffeur te kiezen en een chauffeur die past in ieders budget. De student chauffeur is daarbinnen een erg voordelige optie die al beschikbaar is vanaf €19,50 per uur (exclusief btw).

De studenten chauffeurs zijn vooral beschikbaar in de steden waar de universiteiten en hogescholen zijn gevestigd. Denk dan aan Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Zwolle, Groningen en Leeuwarden.

De studenten chauffeurs zijn tevens goed inzetbaar voor uw evenementen. Een greep uit de mogelijkheden is zoal: valet parking, shuttleservice, het rijden van golfkarren, parkeerbegeleiding en nog veel meer. Ook zijn studenten chauffeurs prima inzetbaar voor diner ritten en kortere ritten. Wat u ook zoekt, bij Chauffeur.nl zult u altijd een geschikte chauffeur vinden. Of dat nu voor één van de genoemde doelen is of voor thuisbrengritten (Bob chauffeurs), er is altijd een chauffeur voor u beschikbaar.

Heeft u meerdere studenten chauffeurs nodig?

Heeft u een evenement waarbij er meer dan één chauffeur nodig is? Dat komt vaak voor en daarin kunnen wij u ook voorzien. Chauffeur.nl is in staat om u tussen de 1 en 150 studenten tegelijkertijd te kunnen leveren. Voor meer informatie kan u contact opnemen, idem dito als u graag een offerte wilt ontvangen.

Chauffeur.nl heeft al meer dan 27 jaar ervaring waar u van gebruik kunt maken. Laat u door ons adviseren!

Sorry, comments are closed for this post.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Wij zijn op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar via:

T: 088 278 77 77

E: info@chauffeur.nl

Heb je meer chauffeurs nodig of heb je speciale wensen? Laat het ons weten!
Alles is mogelijk; of het nu om een of twintig chauffeurs gaat! Wij regelen het!

Wij zoeken een Chauffeur voor je

Geef aan wat je zoekt en wij regelen een passende chauffeur. Wel zo makkelijk.
  • Kun je een korte omschrijving geven van de opdracht en de wensen?

Meer weten?

Wil je meer informatie over (de werkwijze) van Chauffeur.nl?
Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.

Informatiepakket Overzicht chauffeurs