Werken als chauffeur, ideaal als bijbaan

Chauffeur bijbaanWat is nu leuker dan in een auto rijden of in een bus rijden? Voor veel mensen is het vak van chauffeur een leuke en ideale bijbaan en ook jij kan aan de slag als chauffeur. Ben je tussen de 8 en 26 uur per week beschikbaar en wil je lekker onderweg zijn? Dan is een chauffeur bijbaan ongetwijfeld wat voor jou. Vrijheid, onderweg zijn en lekker autorijden, wanneer je maar wilt.

Alle chauffeurs die bij Chauffeur.nl werken houden van autorijden… het lekker onderweg zijn. Voor hen heeft Chauffeur.nl natuurlijk opdrachtgevers, die graag van deze gepassioneerde chauffeurs op afroep gebruikmaken. Het luistert natuurlijk wel nauw bij een bijbaan als chauffeur, want is de chauffeur geschikt en bekwaam genoeg om veilig in de auto van de opdrachtgever de weg op te gaan?

Om die vraag te beantwoorden hebben wij voor de bijbaan als chauffeur een unieke formule geïntroduceerd. Wij selecteren chauffeurs voor een bijbaan, maar toetsen ook de vaardigheden. Daarnaast volgt iedereen een basisopleiding bij ons moederbedrijf Bruseco. Hierdoor komt elke chauffeur goed beslagen ten ijs.

Je moet goed weten waarom je wordt ingezet, je moet weten wat de opdrachtgever van jou verwacht en je moet goed om kunnen gaan met de basisvoorwaarden die gesteld worden aan al onze chauffeurs. Iedereen die via ons een chauffeur bijbaan heeft, voldoet aan de volgende voorwaarden.

 1. De chauffeur beschikt over een geldig rijbewijs B
 2. De chauffeur beschikt over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
 3. De chauffeur is geslaagd voor zijn rijstijlanalyse
 4. De chauffeur heeft een basisopleiding gedaan via www.bruseco.nl.

Vandaag de dag is het druk op de weg, er gebeurt veel om je heen en gevaar zit in een klein hoekje. Ook het seizoen speelt een rol mee en daarom is alleen een rijbewijs B niet voldoende voor een bijbaan als chauffeur. Omwille van die reden dien je te voldoen aan de gestelde eisen en hierin kan Chauffeur.nl je helpen!

Verschillende bijbanen als chauffeur

Als je bij Chauffeur.nl aan de slag gaat voor een bijbaan, dan kan je voor verschillende chauffeursdiensten worden ingezet afhankelijk van je opleiding. Een greep uit de vele diensten is:

 • Privéchauffeur – Je rijdt voor een vaste cliënt
 • Directiechauffeur – Je rijdt voor een management board of Raad van Bestuur
 • Bob chauffeur – Je brengt mensen thuis in hun eigen auto
 • Event chauffeur – Je helpt mee als chauffeur op evenementen. Je rijdt bijvoorbeeld een golfkar of busje
 • Valet parking – Je bent Valet en parkeert samen met collega chauffeurs de auto’s van de cliënten die bij de rode loper komen voorrijden
 • Uitvaartchauffeur – Je helpt mee bij uitvaarten als chauffeur/drager.
 • Openbaar Vervoerchauffeur – Je valt in als chauffeur voor lijndiensten.
 • Taxichauffeur – Je bezit de taxikaart en bent inzetbaar voor taxiondernemers die bij piekmomenten een beroep op jou willen doen.

Wij werven, selecteren en leiden chauffeurs op in diverse categorieën. Wij bieden studenten een bijbaan als chauffeur, zo zijn zij goed inzetbaar voor de Bob-service. Klanten die graag een avondje uit willen, van een uitgebreid diner genieten of bijvoorbeeld naar een bedrijfsfeest gaan, die hoeven dan niet rekening te houden met een Bob. Die rol kan jij vervullen door de mensen veilig thuis te brengen.

Als chauffeur bijbaan is de Bob-service een gemakkelijke en leuke manier om de weg op te gaan, maar bij meer opleidingen kan je ook de wat meer servicegerichte dienstverlening verzorgen. Wij kijken daarbij waar we je het beste kunnen onderbrengen als chauffeur. Dit kan bijvoorbeeld via payrolling zijn, op uitzendbasis of middels een ZZP-overeenkomst. Wat zijn voor jou de mogelijkheden bij een chauffeur bijbaan? Wij adviseren je graag!

Bijbaan voor senioren

Bijbaan als chauffeurChauffeur.nl is voor professionele chauffeurs, voor studenten die een chauffeur bijbaan zoeken alsook gepensioneerden en senioren. Ga lekker ontspannen de weg op in de rol van een parttime chauffeur. Dit kan als directiechauffeur, privéchauffeur, maar bijvoorbeeld ook als shuttle chauffeur op een vast OV-traject. Gepensioneerde chauffeurs kunnen via Chauffeur.nl prima aan de slag.

Wij brengen elke seniorenchauffeur graag in contact met opdrachtgevers. Wij komen met de opdrachtgever een tarief overeen en Chauffeur.nl faciliteert de overeenkomst en regelt alle zaken die hierbij aan de orde zijn. De senior of gepensioneerde chauffeur heeft een leuke bijbaan als chauffeur, de opdrachtgever wordt in zijn of haar wensen voorzien en ondertussen is Chauffeur.nl maatschappelijk actief, en dat in heel Nederland.

In de gehele Randstad zijn meer dan 3.000 seniorenchauffeurs per dag actief. Zij vinden allen de chauffeur bijbaan geweldig en genieten volop. De opdrachtgevers hebben hier ook een voordeel aan, zij genieten van optimale flexibiliteit en lopen geen juridische risico’s. En zo ontstaat een ideale match tussen de chauffeur, bijbaan en opdrachtgever.

Meer weten over een bijbaan bij Chauffeur.nl en alle mogelijkheden die het biedt? Neem geheel vrijblijvend contact met onze matchmaker op via 088-278 77 88 of via info@chauffeur.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Wij zijn op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar via:

T: 088 278 77 77

E: info@chauffeur.nl

Heb je meer chauffeurs nodig of heb je speciale wensen? Laat het ons weten!
Alles is mogelijk; of het nu om een of twintig chauffeurs gaat! Wij regelen het!

Wij zoeken een Chauffeur voor je

Geef aan wat je zoekt en wij regelen een passende chauffeur. Wel zo makkelijk.
 • Kun je een korte omschrijving geven van de opdracht en de wensen?

Meer weten?

Wil je meer informatie over (de werkwijze) van Chauffeur.nl?
Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.

Informatiepakket Overzicht chauffeurs