Privechauffeur op afroep

Home » Privechauffeur op afroep

Een flexibele zzp privéchauffeur

Een betrouwbare en flexibele zzp privéchauffeur is de oplossing om uw reistijd zo efficiënt mogelijk in te delen. Zo kunt u tijdens de reis doorwerken en vervoert uw persoonlijke chauffeur u naar de volgende afspraak. Tegenwoordig wordt er verwacht dat we 24/7 bereikbaar zijn en door onze betrouwbare chauffeurs kunt u tijdens de lange ritten in de auto doorwerken en volledig bereikbaar blijven. Wij zorgen ervoor dat u in de auto telefoongesprekken kunt voeren, e-mails kunt versturen, vergaderingen kunt voorbereiden en andere denkbare werkzaamheden kunt uitvoeren.

Wilt u gebruik maken van een zzp privéchauffeur die u vervoert naar verschillende afspraken? Reserveer uw privechauffeur direct online of bel naar 088 – 27 87 777 voor meer informatie.

 

De ultieme prive-chauffeur in verschillende grote steden

Al in 1990 heeft Chauffeur.nl ontdekt dat er met efficiënte besteding van de reistijd winst valt te halen. Doordat de zzp privéchauffeurs ervaren en veilig te werk gaan kunt u ervaren wat de ultieme privéchauffeur is. Onze chauffeurs volgen uw wensen op en zorgen ervoor dat u tijdens de reis uitrust en dat u op plaats van bestemming goed voorbereid aankomt.

Maar waarom zou je kiezen voor Brussaard?

  • Laat u rijden in uw eigen auto.
  • Kom uitgerust en ingelezen aan.
  • Gecertificeerde chauffeurs.
  • Gescreend (VOG).
  • Snelle beschikbaarheid.
  • Internationaal netwerk.

Doordat wij u voor de deur afzetten en na afloop weer voor de deur ophalen, zorgen wij ervoor dat u niet meer lang op zoek bent naar een parkeerplek of lang moet lopen van de parkeerplaats naar de bestemming. U kunt een ultieme directiechauffeur overal in Nederland inzetten. Onze zzp privéchauffeurs zijn flexibel inzetbaar.

Privéchauffeur met of zonder auto

Het is bij Brussaard mogelijk om een zzp privéchauffeur zowel met als zonder auto in te huren. Om u van alle gemakken te voorzien hebben wij een uitgebreid wagenpark voor u om uit te kiezen. Onze diverse luxe auto’s zijn van alle gemakken voorzien, zo is er een genoeg ruimte om achterin uw werk af te maken.

Een paar voorbeelden van onze auto’s zijn:

  • BMW 5  of 7.
  • Audi A8 of A6.
  • Mercedes E of S.

Naast deze auto’s hebben wij nog andere luxe auto’s. Brussaard behoort met zijn uitgebreide wagenpark tot de top van Europa. Naast onze luxe wagens heeft u ook de mogelijkheid om een zzp directiechauffeur in uw auto plaats te laten nemen. Dat is efficiënter en kostenbesparend. Wilt u alle mogelijkheden weten, neem dan contact op.

088-2787777

De voordelen van chauffeur.nl

 24 / 7 beschikbaar
 Gescreende chauffeurs
 Gemakkelijk en snel
 Voor alle typen chauffeurs
 1 of meerdere ritten in binnen- en buitenland

ChauffeurPRO Dienstengroep bestaat sinds 1990.
In dat jaar startte Paul Brussaard met zijn eerste onderneming: Brussaard Chauffeursdiensten. Samen met zijn compagnon Rob Boymans heeft Paul deze organisatie flink laten uitgroeien door een goede naam, tot de eerste landelijke chauffeursdienst in Nederland.

Inmiddels heeft de onderneming een nieuwe naam: Brussaard Mobility Solutions. Zij biedt hoogwaardig personenvervoer aan in geheel Nederland. Brussaard is de grootste intermediair op het terrein van gecertificeerde directiechauffeurs.

Als snel ontstond er behoefte aan goede opleidingen voor de directiechauffeurs. Door het ontbreken van een geschikte opleider, heeft Paul besloten een eigen opleidingsinstituut op te richten: BRUSECO, die zich direct onderscheid van andere opleiders. BRUSECO heeft haar CCV D en DEKRA vakopleiding voor directiechauffeurs compleet afgestemd op de wensen en actuele behoeftes van meer dan 5000 opdrachtgevers, die zij inmiddels heeft voorzien van een chauffeur. Hier ligt de basis van Chauffeur.nl.

Binnen Chauffeur.nl wordt het vak van chauffeur breder gepresenteerd, zodat ieder bedrijf of organisatie, over een professional achter het stuur kan beschikken. Met of zonder voertuig. De kennis en ervaring, opgedaan sinds 1990, wordt hiervoor omgezet in werving, selectie en het beschikbaar stellen van deze chauffeurs, met alle categorieën rijbewijzen.

U kunt hierbij de beste kandidaat kiezen.

Deze bedrijven maakten reeds gebruik van onze chauffeursdiensten

Dit is wat klanten mogen verwachten van onze chauffeursdiensten

Nederland

Actief in heel Nederland.

Chauffeurs op afstand regelen mogelijk.

certificering

Gekwalificeerde chauffeurs.

smartphone

24/7 bereikbaar

U kunt ons altijd bellen of mailen via:

(+31) 88-278 77 88 / info@chauffeur.nl

auto verzekering

Altijd een verzekerde chauffeur.

Wij verzorgen de volledige administratie.

chauffeur

Betrouwbare partner.

Meer dan 5000 opdrachtgevers geholpen.

ervaring

Ervaren partner met ruim 30 jaar ervaring

Wij zijn ook bereikbaar via

Stel een vraag

Laat een vraag achter en wij geven binnen 24 uur antwoord

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.