Privechauffeur op afroep

Home » Privechauffeur op afroep

Privechauffeur op afroep

Een flexibele zzp privechauffeur

Een betrouwbare en flexibele zzp privechauffeur is de oplossing om uw reistijd zo efficiënt mogelijk in te delen. Zo kunt u tijdens de reis doorwerken en vervoert uw persoonlijke chauffeur u naar de volgende afspraak. Tegenwoordig wordt er verwacht dat we 24/7 bereikbaar zijn en door onze betrouwbare chauffeurs kunt u tijdens de lange ritten in de auto doorwerken en volledig bereikbaar blijven. Wij zorgen ervoor dat u in de auto telefoongesprekken kunt voeren, e-mails kunt versturen, vergaderingen kunt voorbereiden en andere denkbare werkzaamheden kunt uitvoeren.

Wilt u gebruik maken van een zzp privechauffeur die u vervoert naar verschillende afspraken? Reserveer uw privechauffeur direct online of bel naar 088 – 27 87 777 voor meer informatie.

 

De ultieme prive-chauffeur in verschillende grote steden

Al in 1990 heeft Chauffeur.nl ontdekt dat er met efficiënte besteding van de reistijd winst valt te halen. Doordat de zzp privechauffeurs ervaren en veilig te werk gaan kunt u ervaren wat de ultieme privechauffeur is. Onze chauffeurs volgen uw wensen op en zorgen ervoor dat u tijdens de reis uitrust en dat u op plaats van bestemming goed voorbereid aankomt.
Maar waarom zou je kiezen voor Brussaard?

  • Laat u rijden in uw eigen auto
  • Kom uitgerust en ingelezen aan
  • Gecertificeerde chauffeurs
  • Gescreend (VOG)
  • Snelle beschikbaarheid
  • Internationaal netwerk

Doordat wij u voor de deur afzetten en na afloop weer voor de deur ophalen, zorgen wij ervoor dat u niet meer lang op zoek bent naar een parkeerplek of lang moet lopen van de parkeerplaats naar de bestemming. U kunt een ultieme directiechauffeur overal in Nederland inzetten. Onze zzp privechauffeurs zijn flexibel inzetbaar.

Prive-chauffeur met of zonder auto

Het is bij Brussaard mogelijk om een zzp prive-chauffeur zowel met als zonder auto in te huren. Om u van alle gemakken te voorzien hebben wij een uitgebreid wagenpark voor u om uit te kiezen. Onze diverse luxe auto’s zijn van alle gemakken voorzien, zo is er een genoeg ruimte om achterin uw werk af te maken. Een paar voorbeelden van onze auto’s zijn:

  • BMW 5  of 7
  • Audi A8 of A6
  • Mercedes E of S

Naast deze auto’s hebben wij nog andere luxe auto’s. Brussaard behoort met zijn uitgebreide wagenpark tot de top van Europa. Naast onze luxe wagens heeft u ook de mogelijkheid om een zzp directiechauffeur in uw auto plaats te laten nemen. Dat is efficiënter en kostenbesparend. Wilt u alle mogelijkheden weten, neem dan contact op!

088-2787777

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.